Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Κυριακή 15/03/20 το κουπόνι του πάμε στοίχημα έχει δεχθεί γερό πλήγμα λόγω της κατάστασης που επικρατεί, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των μεγάλων κι όχι μόνο πρωταθλημάτων βρίσκονται σε διακοπή.

Ευτυχώς υπάρχει αγωνιστική δράση στην Τουρκία τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ, έτσι μας δίνεται η ευκαιρία να κρατήσουμε δυο επιλογές τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να μπαίνετε στην ενότητα “στοίχημα προτάσεις σήμερα” και να βλέπετε τις καθημερινές επιλογές του σάιτ.

Ευκαιρία να πλησιάσει έχει η Γαλατά

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το μεγάλο ντέρμπι της Τουρκίας, αυτό ανάμεσα σε Γαλατασαράι και Μπεσίκτας. Η Γαλατά βρίσκεται στην 3η θέση με 49 βαθμούς όντας στο -3 από τις Τραμπζονσπόρ και Μπασακσεχίρ, όπου αναμετρούνται μεταξύ τους λίγες ώρες νωρίτερα. Όλα τα αποτελέσματα στο ντέρμπι κορυφής που θα προηγηθεί βολεύουν τη Γαλατά και ιδίως η ισοπαλία, αρκεί βέβαια η ίδια να κάνει το χρέος της κόντρα στη μετριότατη εκτός έδρας, Μπεσίκτας, η οποία έχει γνωρίσει έξι ήττες στις οκτώ τελευταίες εξόδους της ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Η Γαλατά από την πλευρά της μετράει έξι σερί εντός έδρας νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και πιστεύουμε πως θα βρει και σήμερα τον τρόπο να πάρει το ζητούμενο που είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί που θα την κρατήσουν ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Ο άσσος προσφέρεται σε απόδοση 2.27 και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Δεν “σκοτώνει” τους αντιπάλους της η Φενέρ

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την τούρκικη λίγκα και το παιχνίδι ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Τόφας. Δεν μας πείθει αυτή η Φενέρ και το δηλώνουμε ξεκάθαρα. Την κοντράραμε μάλιστα και με την Μπεσίκτας την προηγούμενη αγωνιστική και δικαιωθήκαμε αρκετά εύκολα αφού το ματς κρίθηκε στον πόντο και δεν απειληθήκαμε να χάσουμε το χάντικαπ. Τώρα η Φενέρ δεν έχει Ευρωλίγκα, είναι πιο ξεκούραστη, αλλά το φετινό της πρόβλημα δεν είναι η κούραση, είναι η χημεία. Και ο Ομπράντοβιτς έχει κι αυτός το δικό του μερίδιο σε αυτήν την κατάσταση.

Η ευρωπαία Τόφας περιμένει να δει πότε θα μπει στα πλέι οφ του Eurocup. Έκανε φοβερή πορεία στους ομίλους και προκρίθηκε ως πρώτη μάλιστα από όμιλο με τρεις ισπανικές ομάδες. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Στο πρωτάθλημα κυνηγά να εκτοπίσει τη Γαλατά από την 4η θέση, ώστε να πάρει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Είναι εξαιρετική ομάδα, γεμάτη εμπειρία και καλό ρόστερ.

Το χάντικαπ είναι διψήφιο, στους 10.5 πόντους. Δεν θα διαφωνήσουμε ότι αν η Φενέρ παίξει με βάση τις πραγματικές δυνατότητες του ρόστερ της μπορεί να το καλύψει, αλλά το θέμα είναι ότι δεν παίζει έτσι στη συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών της. Πρόκληση το ματς για την Τόφας, αξίζει να την εμπιστευτούμε με το +10,5 για διπλό στο χάντικαπ με απόδοση στο 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.