Είμαστε ΠΑΟΚ και δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις. Θα πάμε να κερδίσουμε στη Νέα Σμύρνη», δήλωσε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης μετά τη νίκη (1-0) επί του Λεβαδειακού στην Τούμπα,

η οποία έφερε ξανά τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα.

Η δήλωση του νεαρού μπακ αποτυπώνει και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν όλοι στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο την προσεχή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, ο οποίος χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γεωργιάδης έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει του αγώνα στη Νέα Σμύρνη: «Ελπίζω να τελειώσουμε το παιχνίδι με έντεκα παίκτες. Εμείς είμαστε δεύτεροι και θέλουμε να παραμείνουμε εκεί, θα πάμε για τη νίκη».

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τους τιμωρημένος Κριστιάν Νομπόα και Στέφανο Αθανασιάδη, ενώ για τον ίδιο λόγο θα απουσιάσουν οι Ρόμπερτ Μακ και Ρικάρντο Κόστα. Οι δύο ποδοσφαιριστές συμπλήρωσαν (τέσσερις) κάρτες στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και έτσι θα λείψουν από τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ώστε να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους στα πλέι οφ.

Πηγή:newsbeast.gr