Γίγαντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ χαρακτήρισε ο Αντρέι Κιριλένκο τον Ολυμπιακό ενόψει του ημιτελικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Final 4 της Μαδρίτης.


Ο «ΑΚ-47» τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα και πως άπαντες στους Ρώσους έχουν ξεχάσει τον τελικός της Κωνσταντινούπολης.

«Δεν υπάρχει κανένας φόβος, ύστερα από τρία χρόνια και τον τελικό που παίξαμε. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, ένας γίγαντας του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Με όλο το σεβασμό που έχω για εκείνον, εμείς θα παίξουμε για τη νίκη και δεν χρειάζεται να κοιτάμε το τι έγινε στο παρελθόν», δήλωσε αρχικά ο Αντρέι Κιριλένκο.

Στη συνέχεια, ο «AK-47» ερωτήθηκε για τη μοναδική φορά που έχει αγωνιστεί σε Final 4 και αυτή ήταν το 2011/12 στην Κωνσταντινούπολη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Πιστεύω πως τα συναισθήματα είναι ίδια με τότε. Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία, καθώς η ομάδα δούλεψε όλη τη χρονιά για αυτά τα δύο παιχνίδια. Στο Final 4 της Ευρωλίγκας δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις, καθώς δεν είναι μία σειρά αγώνων και είναι δύσκολο να παίζεις κάτω υπό αυτές τις συνθήκες».

Πηγή:newsbeast.gr