Ο Μάρκο Σίλβα ακόμα δεν έχει ξεμπερδέψει με τη Σπόρτινγκ, ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα από τον Ολυμπιακό, αυτό όμως δε σημαίνει πως δε δουλεύει ήδη για τους Πειραιώτες. Ο Πορτογάλος τεχνικός εδώ και μέρες μελετά σε dvd παίκτες από το υπάρχον ρόστερ των Ερυθρολεύκων, ενώ ταυτόχρονα εξετάζει λεπτομερώς και τους μεταγραφικούς στόχους.



Παράλληλα, λοιπόν, με τις μεταγραφές και τους παίκτες που θα έρθουν, στο Λιμάνι έχουν ξεκινήσει και οι συζητήσεις για τους ποδοσφαιριστές που θα δοθούν φέτος δανεικοί, καθώς ήδη υπάρχουν αρκετοί που είναι δύσκολο να ...χωρέσουν και να πάρουν ευκαιρίες.

Σε αυτή την κατηγορία των παικτών που δε θα φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν, φαίνεται πως ανήκει και ένας Έλληνας άσος, κόντρα σε όλες τις πληροφορίες που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος έκανε εξαιρετική σεζόν με τον Πανιώνιο και επέστρεψε στου Ρέντη αποφασισμένος και σίγουρος πως θα πάρει την ευκαιρία που του αξίζει. Ο ίδιος άλλωστε σε αρκετές συνεντεύξεις του έχει πει δημόσια πως θέλει να μείνει και ότι θεωρεί πως μπορεί να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό.

Οι πιθανότητες παραμονής του ωστόσο δεν είναι και πάλι πολλές, καθώς υπάρχει έντονη φημολογία πως στο Λιμάνι σκέφτονται να τον παραχωρήσουν ξανά δανεικό, αλλά αυτή τη φορά στο εξωτερικό. Σίγουρα πρόκειται για μία εξέλιξη που δε θα αρέσει στον Κολοβό, ωστόσο φαίνεται να μη βρίσκει χώρο στο ρόστερ λόγω των μεταγραφών που θα γίνουν στη θέση που αγωνίζεται ή διαφορετικά δεν ...κάνει στον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος στηρίζει πολύ το παιχνίδι των ομάδων του στα εξτρέμ.

ΠΗΓΗ : news.gr