Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μετακίνησης του Μάνουελ Ντα Κόστα στον Πειραιά βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία και με τον παίκτη και με το σύλλογό του, τη Σίβασπορ. Δύσκολα θα φύγει ο Μπαλάντα.


«Για τον Ντα Κόστα υπάρχει προσφορά από τον Ολυμπιακό και εμείς συμφωνήσαμε, αφού ο παίκτης μας είπε ότι θέλει να πάει στον ελληνικό σύλλογο. Τώρα υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Ντα Κόστα. Εάν τα βρουν, τότε η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί».

Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος της Σίβασπορ ξεκαθάρισε το τοπίο στην υπόθεση Ντα Κόστα, με την ολοκλήρωση της μετεγγραφής να είναι, πλέον, θέμα χρόνου.

Αντιθέτως, η περίπτωση του Μπαλάντα ζορίζει, καθώς η Ρίβερ δεν προτίθεται να αφήσει κανέναν παίκτη της να φύγει μέχρι το τέλος του έτους, εκτός κι αν η πρόταση που έρθει είναι... εξωπραγματική.

Και για τις δύο περιπτώσεις, πάντως, από πλευράς Ολυμπιακού τηρείται σιγή ιχθύος. Τέλος, στο θέμα Σεμπά, η μετεγγραφή πρέπει μεν να θεωρείται κλεισμένη, ωστόσο ο παίκτης μπήκε στην αποστολή για να ενισχύσει την Εστορίλ στην πρεμιέρα κόντρα στην Μπενφίκα.

ΠΗΓΗ : newsit.gr