Το αγωνιστικό μονοπώλησε, απολύτως λογικά, το ενδιαφέρον μετά το χθεσινό θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ, ωστόσο αξίζει να αναφερθούμε και σε όσα... δεν είδαμε στο τερέν του Emirates.



Ακόμα και ο σοβαρός και πολύ μετρημένος, συνήθως, Μάρκο Σίλβα, μετά το τέλος του αγώνα χθες είχε όρεξη για... πλακίτσα. Σε ερώτηση που δέχθηκε για την επιλογή του Σεμπά στο χθεσινό παιχνίδι, ο Πορτογάλος απάντησε: "Καλή ιδέα, ε;".

Άπαντες περίμεναν τα πρώτα λόγια των θριαμβευτών, με τον Σιόβα να... πετάει το μπαλάκι στον Φορτούνη: "Θα σας τα πει όλα αυτός, είναι ο πρωταγωνιστής".

Μετρημένος και ο Μποτία, λέγοντας πως "έκανα απλά ό,τι μου ζήτησε ο προπονητής", όταν και... αποθεώθηκε για την απόδοσή του. Μόνο ο Φινμπόγκασον πέταξε τα... καρφάκια του: "δεν σκοράρω γιατί δεν παίζω. Αν παίζω θα βάλω κι άλλα γκολ".

Το γεγονός ότι μετά το τέλος του αγώνα επικράτησε... πανικός στα αποδυτήρια, θεωρείται αυτονόητο και δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε. Αυτό, όμως, που χρήζει αναφοράς είναι ο τρόπος με τον οποίο μπήκε ο "χρυσός" σκόρερ, Φινμπόγκασον, στον αγωνιστικό χώρο. Κι αυτό δεν ήταν καθαρά επιλογή τακτικής, καθώς ο Ιντέγε παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον προσαγωγό, κι έτσι αντικαταστάθηκε από τον "Φίνμπο". Γιατί χρειάζεται και η "τύχη", σε τέτοια παιχνίδια...

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, μετέβη στην εξέδρα και βοήθησε ένα φίλαθλο του Ολυμπιακού που αντιμετώπιζε ισχυρούς πόνους στον ώμο. Η βοήθεια του Θέου ήταν καταλυτική, βοηθώντας τον να επαναφέρει τον ώμο του. Λίγους μήνες πριν, ο ίδιος άνθρωπος είχε σώσει, σε φιλικό παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, έναν Τούρκο οπαδό, έχοντας και πάλι καίρια επέμβαση.

ΠΗΓΗ ; newsit.gr