Ο Ισπανός ομολόγησε στον ανακριτή διαφθοράς ότι το παιχνίδι Ολυμπιακός-Βέροιας χειραγωγήθηκε!



Ομολογία βόμβα από τον Γκιγέρμο Πέρεθ που κατέθεσε αυτοβούλως στον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Ισπανός πρώην άσος της Βέροιας φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή του, την οποία έδωσε πριν μερικές μέρες στον κ. Ανδρεάδη, ότι το ματς Ολυμπιακός-Βέροια το 2013 ήταν στημένο!

Επιβεβαιώνει δηλαδή τις αρχικές καταθέσεις των Γεωργέα, Καλογέρη και Καλαϊτζίδη που κατά την παρουσία τους στον ανακριτή διαφθοράς είχαν επισημάνει ότι όντως κάτι είχε συμβεί σε εκείνο το ματς και δη στο ημίχρονο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Ανδρεάδης είχε εξετάζει και συνεχίζει να ερευνά το παιχνίδι αυτό, καθώς όπως είχε προκύψει από το ρεπορτάζ δόθηκε εντολή στο ημίχρονο από τον τότε γενικό αρχηγό της Βέροιας στους παίκτες να χάσουν με 3-0 για στοιχηματικούς λόγους.

Ο Πέρεθ, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη, είχε σχολιάσει στο facebook ότι «Μόνο ο Γεωργέας έχει αρχ... βλέπω!», γεγονός που κίνησε υποψίες στον ανακριτή που τον κάλεσε σε απολογία. Αυτός είναι 35ος κατηγορούμενος για την υπόθεση και η συγκεκριμένη απολογία φέρνει νέα δεδομένα.

Κι αυτό διότι η Βέροια -που αθωώθηκε- είναι πολύ πιθανό να καθίσει πάλι στο σκαμνί της δικαιοσύνης, καθώς με την τοποθέτηση τακτικών δικαστών στα όργανα της ΕΠΟ θα κληθεί εκ νέου για εξηγήσεις, καθώς στην εκδίκαση της υπόθεσης φέρεται να παρουσίασε δήλωση του Πέρεθ με την οποία ο παίκτης ανέφερε ότι δεν έγινε τίποτα!

Κατά πληροφορίες μας, κατηγορούμενη είναι μόνο η Βέροια και όχι ο Ολυμπιακός. Αναμένονται εξελίξεις και μάλιστα ραγδαίες!

ΠΗΓΗ : newsbomb.gr