Τρεις αξιωματούχοι της UEFA, o παρατηρητής, ο υπεύθυνος ασφαλείας και ο διευθυντής εγκατάστασης, παρέμειναν για ώρα στην Τούμπα μετά το τέλος του αγώνα, ώστε ν' αποφασίσουν τι θα αναφέρει η έκθεσή τους, σχετικά με όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.



Μάλιστα, άφησαν να εννοηθεί ότι ο "Δικέφαλος Αετός" σήμερα θα λάβει το κατηγορητήριο, το οποίο δεν αναμένεται να είναι ήπιο.

Στον ΠΑΟΚ φοβούνται την τιμωρία του γηπέδου για τους αγώνες με Κράσνονταρ και Καμπάλα, ακόμη και για τη φάση των «32». Αν κληθούν  με τη μορφή του κατεπείγοντος από την UEFA σε απολογία, τότε δεδομένα υπάρχει κίνδυνος αποκλεισμού των οπαδών του ΠΑΟΚ από την Τούμπα για κάποιο αριθμό ευρωπαϊκων αγώνων.

Επίσης, δεν αποκλείεται να θεωρηθεί πως οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί προκλήθηκαν και ότι οι Βεστφαλοί προκάλεσαν επεισόδια και την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα, και τούτο ίσως φέρει και την τιμωρία της γερμανικής έδρας.

Στον ΠΑΟΚ παραδέχονται πως τα πράγματα είναι δύσκολα, παρά τα ελαφρυντικά. Δηλαδή, το γεγονός ότι όλα έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα, πως δεν κινδύνευσαν ποδοσφαιριστές, όπως και ότι δεν έγιναν μάχες σώμα με σώμα, λόγω της παρέμβασης της αστυνομίας και των σεκιούριτι.

ΠΗΓΗ : newsit.gr