Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Μπορεί να λείπει η δράση από την ελληνική Σούπερ Λίγκ σήμερα (08/03), αλλά τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα περιλαμβάνουν ντέρμπι και κομβικές αναμετρήσεις και το Betarades.gr έχει επιλέξει πέντε δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Τις σημερινές μας επιλογές μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στη winmasters.

Ανταγωνιστική η Γιουνάιτεντ στα ντέρμπι.

Στις 18:30, στο Ολντ Τράφορντ, διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” αγωνίστηκαν με αλλαγές στο μεσοβδόμαδο αγώνα Κυπέλλου, αλλά πήραν άνετη πρόκριση με το 0-3 στην έδρα της Ντέρμπι. Για το πρωτάθλημα, προέρχονται από την ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Έβερτον. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην επανάληψη, οι Φερνάντες και Ιγκάλο έχασαν διπλή ευκαιρία στο φινάλε να “κλέψουν” το διπλό. Βρίσκονται στην 7η θέση με 42 πόντους, στο -3 από την 4η Τσέλσι.

Οι “σίτιζενς”, μετά την κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίο, συνέχισαν νικηφόρα και στο FA Cup. Την προηγούμενη Κυριακή σήκωσαν ακόμη ένα League Cup με το 1-2 επί της Άστον Βίλα. Σκόρερ της νίκης οι Αγουέρο και Ρόδρι. Την Τετάρτη έβγαλαν διπλό στο Σέφιλντ (0-1) επί της Γουένσντεϊ και προκρίθηκαν στα προημιτελικά. Κυνηγούν τους θεσμούς των κυπέλλων, αφού το πρωτάθλημα έχει “πετάξει” για Λίβερπουλ εδώ και καιρό.

Η Γιουνάιτεντ φαίνεται να “καίγεται” περισσότερο για τη νίκη, ο σημερινός αγώνας είναι πολύ κομβικός για τη διεκδίκηση της 4αδας και σε όλα τα φετινά ντέρμπι ήταν πολύ ανταγωνιστική. Επιλογή μας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ασιατικό χάντικαπ (+1), σε απόδοση 1.78.

Η καρδιά του πρωταθλητή!

Στις 21:45, διεξάγεται το πολυαναμενόμενο Derby d’Italia στο Τορίνο, έστω και μπροστά σε άδειες κερκίδες, λόγω κορονοϊού. Γιουβέντους εναντίον Ίντερ με φόντο το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Οι μπιανκονέρι προέρχονται από την άσχημη εμφάνιση και την ήττα με 1-0 στο Λυών για τους “16” του Champions League και είδαν τη Λάτσιο να τους ξεπερνά στη βαθμολογία της Serie A, έστω και με παιχνίδι περισσότερο. Εντός συνόρων είχαν προηγηθεί οι νίκες επί των αδύναμων Μπρέσια (2-0 εντός) και ΣΠΑΛ (1-2 εκτός).

Η Ίντερ έκανε το χρέος της και απέκλεισε (με δύο νίκες) τη Λουντογκόρετς και στους “16” του Europa League θα αντιμετωπίσει τη Χετάφε. Για το πρωτάθλημα, προέρχεται από την οδυνηρή ήττα με 2-1 στη Ρώμη από τη Λάτσιο. Ο Γιάνγκ άνοιξε το σκορ για τους νερατζούρι λίγο πριν το ημίχρονο, όμως οι Ρωμαίοι ανέτρεψαν το σκορ στην επανάληψη και έστειλαν την ομάδα του Κόντε στο -6 από τη σημερινή της αντίπαλο (με παιχνίδι λιγότερο).

Μπορεί να μη βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ωστόσο η Γιουβέντους έχει τον τρόπο να παίρνει αυτά τα ντέρμπι. Έχει την καρδιά του πρωταθλητή και θα την εμπιστευτούμε στον πολύ αξιόλογο άσο του 2.31.

Επιστρέφει στις επιτυχίες η Βιγιαρεάλ

Στις 19:30, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Λεγανές για την 27η αγωνιστική στη La Liga.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες. Συγκεκριμένα ηττήθηκαν στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο 3-1 και την περασμένη Κυριακή με 1-0 από την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο. Η Βιγιαρεάλ ήταν ανταγωνιστική και στα δύο παιχνίδια και την αδικεί το γεγονός πως δεν πήρε ούτε πόντο. Κατατάσσεται 8η με 38 πόντους, στο -5 από την πρώτη 6αδα.

Η Λεγανές από την άλλη αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια (0-2-2) και διατηρείται εντός ζώνης υποβιβασμού, με 20 πόντους, στο -6 από την 17η Θέλτα. Δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, κατάφερε να πάρει έναν μόλις πόντο σε αυτά, ενώ δεν έχει βγάλει διπλό όλη τη σεζόν!

Η Βιγιαρεάλ αναμένεται να αντιδράσει απόψε, εντός έδρας είναι συνήθως αποτελεσματική, την ώρα που η Λεγανές μακριά από το Μπουτάρκε υποφέρει. Επιλογή μας ο άσος, σε απόδοση 1.81.

Χτίζουν μομέντουμ οι “Στεφανουά”

Στις 16:00, στο Geoffroy-Guichard, η Σεντ Ετιέν υποδέχεται την Μπορντό για την 28η αγωνιστική της Ligue 1.

Με την ψυχολογία στα ύψη θα μπουν σήμερα στον αγώνα οι “Στεφανουά”, αφού την Πέμπτη προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου με το 2-1 επί της Ρεν! Μάλιστα το γκολ της πρόκρισης ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα από τον Μπουντεμπούζ! Έτσι ανέκτησαν αυτοπεποίθηση για να παλέψουν στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού που έχουν μπλέξει μετά το αρνητικό τους σερί, στο οποίο μετρούν 5 ήττες και 1 ισοπαλία από το ξεκίνημα του Φλεβάρη.

Η Μπορντό βρίσκεται στη μέση  του πουθενά, από βαθμολογική άποψης, αφού με 36 πόντους, ούτε πρόκειται να κινδυνέψει, ούτε έχει ρεαλιστικές ελπίδες για την Ευρώπη. Έχει πετύχει μόλις μία νίκη στα τελευταία της έξι παιχνίδια και σήμερα θα παραταχθεί με κομβικές απουσίες.

Η Σεντ Ετιέν “καίγεται” για βαθμούς, έχει ανεβασμένη ψυχολογία και απέναντι στη μη πειστική και με απουσίες Μπορντό έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Επιλογή ο άσος, σε απόδοση 2.25.

Θα παλέψει η Εστουδιάντες

Τέλος, για το μπασκετικό πρόγραμμα, στις 19:30, στο Wizink Center της Μαδρίτης, η Εστουδιάντες υποδέχεται την Μπαρτσελόνα για την 23η αγωνιστική της ACB.

Οι “φοιτητές” βρίσκονται εντός ζώνης υποβιβασμού με ρεκόρ 5-17 και προφανώς “καίγονται” για νίκες, ακόμη και εκεί που δεν τις υπολόγιζαν. Αναμένεται να παλέψουν κάθε φάση, θα παίξουν με ένταση και η Μπαρτσελόνα, προέρχεται από δύο απαιτητικά μεσοβδόμαδα παιχνίδια για τη Euroleague. Υπερβολικό το χάντικαπ, επιλέγουμε άσο με το +12.5 της Εστουδιάντες.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.