Το αρνητικό ρεκόρ το έχει καταγράψει ήδη η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2016 δεν... έχει τρίποντο, έπειτα από εννέα ματς στην διοργάνωση και συνολικά 12. Σαν κακόγουστο αστείο μοιάζει γι' αυτήν την ομάδα η εν λόγω κατάσταση και φυσικά, όλοι επιθυμούν να τελειώσει, έστω και σήμερα που όλα είναι χαμένα. Μια νίκη κόντρα στην Ουγγαρία (OTE Sport 1, ΕΡΤ 1, NewsIt) ουσιαστικά δεν προσφέρει κάτι. Μόνο ίσως μπορεί να συμβολίσει το τέλος της κατρακύλας και να βοηθήσει ψυχολογικά τους παίκτες.



Ο υπηρεσιακός ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Τσάνας, προανήγγειλε αλλαγές στο σχήμα συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία, στο Μπέλφαστ.

Στα γκολπόστ θα είναι ο Καρνέζης, στην άμυνα οι Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος, Μόρας και στη μεσαία γραμμή οι Τζιόλης, Σάμαρης και Μάνταλος αντί του Κονέ, αντί του Καρέλη ο Φορτούνης και στην άλλη πλευρά ο Αραβίδης. Η θέση μπροστά θα κριθεί ανάμεσα στον Μήτρογλου και τον Αθανασιάδη. Υποψήφιος για την ενδεκάδα είναι και ο Ταχτσίδης.
Η Ουγγαρία αναμένεται να παρουσιαστεί με τους: Κίραλι, Λεάντρο, Καντάρ, Γιουχάζ, Γκέρα, Ντζούντζακ, Φιόλα, Νάγκι, Μπόντε, Νέμεθ, Νίκολιτς.

ΠΗΓΗ : newsit.gr