Βαρύ το κλίμα στην Ένωση μια ημέρα μετά τη συντριβή της ομάδας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό…



 Όλοι στην ομάδα περίμεναν πως και πως το συγκεκριμένο ντέρμπι – κρας τεστ, ειδικά μετά και τις περσινές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας. Παρόλο του ότι βρισκόταν πίσω στο σκορ, η ΑΕΚ έδειξε να πατά καλά στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά στη συνέχεια ήλθε η… κατάρρευση!

Η εικόνα του Ολυμπιακού δεν είχε καμία σχέση με αυτή του Λονδίνου ή της Τούμπας, παρόλα αυτά οι αδυναμίες των «κιτρινόμαυρων» στην άμυνα (ο Ιντέγε δεν μπορούσε εύκολα να αντιμετωπιστεί, κάτι που φάνηκε στο 2ο και 3ο γκολ) αλλά και το κενό που δημιουργήθηκε στο χώρο του κέντρου μετά την έξοδο του Σιμόες έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Πειραιωτών.


Το ρίσκο του Δέλλα αποδείχθηκε καταστροφικό και η πορεία του ντέρμπι είναι η γνωστή (ένα εύκολο τελικά 4-0). Για τον… εφιάλτη της τελευταίας μισής ώρας ο Έλληνας τεχνικός έχει την κύρια ευθύνη, αλλά στην Ένωση δεν θέλουν να πάρουν αποφάσεις εν θερμώ και τον στηρίζουν. Κανείς όμως δεν αφήνει στην άκρη το ότι η ομάδα εμφάνισε «χτυπητές» αδυναμίες σε «κομβικές» θέσεις του ρόστερ, όπως στην άμυνα και στη θέση του σέντερ φορ, εκεί όπου από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Τζεμπούρ δεν υπάρχει αντικαταστάτης


Τα διαιτητικά παράπονα με τα ανύπαρκτα οφσάιντ που καταλογίστηκαν ήρθαν απλά για να συμπληρώσουν την εικόνα του ντέρμπι, το οποίο όλοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους, έτσι ώστε οι «κιτρινόμαυροι» να συνέλθουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται…


Ο Δέλλας έδωσε ρεπό στους παίκτες του για την Κυριακή, προκειμένου να ηρεμήσουν άπαντες. Άλλωστε και η ψυχολογία δεν είναι καθόλου καλή, ειδικά μετά και την υποδοχή της αποστολής με αποδοκιμασίες από μια μικρή μερίδα οπαδών στο ξενοδοχείο, αργά το βράδυ του Σαββάτου.

ΠΗΓΗ : newsit.gr