Νικηφόρο ξεκίνημα στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας για Απόλλωνα Σμύρνης και Καλλιθέα, που νίκησαν εντός έδρας Παναιγιάλειο και Λαμία αντίστοιχα.



 Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε με 3-1 τον Παναιγιάλειο στη Ριζούπολη, στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Η... καλή ημέρα φάνηκε από νωρίς για την “ελαφρά ταξιαρχία”, αφού στο 16' το μακρινό σουτ του Φατιόν κόντραρε στον Ιωάννου, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Παναιγιάλειος ισοφάρισε κόντρα στην ροή του ματς (36’) με εντυπωσιακό σουτ του Κρισμάρεβιτς εκτός περιοχής, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν. Μία λάθος αντίδραση της άμυνας σε πλάγιο άουτ, έφερε το 2-1 με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Συμελίδη (55’, 2-1), ενώ το τελικό 3-1 έγινε από το σημείο του πέναλτι με τον Γάλλο Παρπείς (90’). Η ομάδα του Αιγίου τελείωσε το ματς με 9 παίκτες, αφού στο 82΄' αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα ο Κρισμάρεβιτς, ενώ στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε και ο Σανδραβέλης.

Στο άλλο βραδινό ματς, η Καλλιθέα επικράτησε δύσκολα της Λαμίας με 2-1. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 20', όταν ο Φράγκος έκανε το σουτ, ο Ρίζος δεν μπόρεσε να μπλοκάρει κι ο Σμυρλής που ακολουθούσε τη φάση έκανε το 1-0.

Η “απάντηση” από τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 34', όταν ο Καραλής με γυριστή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 86', με τον Μπελή να δίνει τη νίκη στην Καλλιθέα.

ΠΗΓΗ : newsit.gr