Πειθαρχία και ειλικρίνεια περιμένει από τους παίκτες της ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογιέτ, όπως τους εξήγησε στη χθεσινή προπόνηση. Ο νέος προπονητής της Ένωσης δεν συμβιβάζεται με τίποτα άλλο, πέρα της νίκης.



Παράλληλα, κατέστησε σαφές πως δεν ήρθε στην Ελλάδα για να βγάλει λεφτά, αλλά για να κάνει καριέρα.

"Θέλω να πηγαίνουμε σε όλα τα ματς για νίκες. Θέλω πειθαρχία παντού. Από τις προπονήσεις μέχρι τους αγώνες. Σε όλες τις κινήσεις που θα κάνετε. Η πειθαρχία είναι πάνω απ' όλα. Πειθαρχία και ειλικρίνεια. Αυτά είναι τα δύο που θέλω από εσάς", υποστήριξε αρχικά ο Πογιέτ, σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, και πρόσθεσε:

"Εγώ ήρθα εδώ για να κάνω καριέρα. Δεν ήρθα για να βγάλω λεφτά. Αν ήθελα να πλουτίσω, θα πήγαινα στο Κατάρ που είχα πρόταση. Εγώ θέλω να πετύχω στην ΑΕΚ. Να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας".

Όσο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: "Λίγες ημέρες θα είμαστε μαζί πριν από το ντέρμπι. Αλλά να ξέρετε πως έχω δει την ομάδα. Πιστεύω στην ομάδα. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να ξεκινήσουμε δυναμικά. Να ξέρετε ότι αυτός που θα είναι καλύτερος κάθε εβδομάδα θα παίζει. Δεν με νοιάζουν τα ονόματα, δεν με νοιάζει τι έχει κάνει. Όποιος είναι καλύτερος θα παίζει. Πάμε για την νίκη".

ΠΗΓΗ : newsit.gr