Μια “ερυθρόλευκη” ρήτρα” μπορεί να οδηγήσει την μετεγγραφή του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στο “τριφύλλι” στις δικαστικές αίθουσες.



Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2019, ωστόσο δημοσίευμα του “Goal” αναφέρει πως η μετεγγραφή αυτή μπορεί να φέρει σύγκρουση με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρεται, οι “ερυθρόλευκοι” είχαν υπογράψει ρήτρα με την οποία αν ο 24χρονος μεσοεπιθετικός πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2016, τότε εκείνη καλείται να καταβάλει το ποσό των 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το Goal, υπάρχουν δύο... δρόμοι που μπορεί να ακολουθήσουν οι “πράσινοι” για τον Βλαχοδήμο. Αν ο παίκτης δείξει στον Στραματσόνι πως μπορεί να βοηθήσει άμεσα και δεν θα χρειαστεί χρόνος για να βρει ρυθμό, τότε το δελτίο του θα βγει αμέσως και ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει το θέμα δικαστικά υποστηρίζοντας πως η ρήτρα δεν βασίζεται πουθενά από τη στιγμή που ο παίκτης ήταν ελεύθερος.

Αν ο παίκτης δείξει όμως πως χρειάζεται χρόνο για να βρεθεί σε καλή κατάσταση, τότε υπάρχει και το ενδεχόμενο να.. μείνει στο Κορωπί μέχρι το καλοκαίρι και να δηλωθεί από τον Ιούλιο.

ΠΗΓΗ ; newsit.gr