Ο Ολυμπιακός... σοβαρεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να φύγει νικητής από το Βενετόκλειο επικρατώντας του Κολοσσού Ρόδου με 53-73 και πλέον κοιτάζει το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.
Στην αναμέτρηση με την οποία έπαισε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1, ο Ολυμπιακός επικράτησε στη Ρόδο του Κολοσσού με 73-53.

 

Οι "ερυθρόλευκοι" παρέμειναν έτσι ένα βαθμό πίσω από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο αντιμετωπίζουν την ερχόμενη Δευτέρα (25/1, 19:00) στο ΣΕΦ, με στόχο τη νίκη που θα τους επιτρέψει να τον «πιάσουν» στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι “ερυθρόλευκοι” εμφανίστηκαν επηρεασμένοι μετά την ήττα από την Μπάμπεργκ, με τον Κολοσσό να κλείνει το ημίχρονο στο 30-30. οι παίκτες του Σφαιροπουλου εμφανίστηκαν αλλαγμένοι στην επανάληψη και “καθάρισαν” το παιχνίδι με την εμφάνιση που είχαν στο τρίτο δεκάλεπτο.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα των Πειραιωτών ήταν ο Ντι Τζέι Στρόμπερι με 16 πόντους, ενώ από τους γηπεδούχους κορυφαίος ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με 11 πόντους

Τα δεκάλεπτα: 14-15, 30-30, 42-55, 53-73

ΠΗΓΗ ; newsit.gr