Η φετινή πορεία του ΠΑΟΚ έχει... τρελάνει τους φίλους της ομάδας, με την κατάσταση πλέον να είναι έκρυθμη.


Η ήττα του ΠΑΟΚ από τον συμπολίτη Ηρακλή έφερε μια ακόμα δύσκολη ημέρα στο “δικέφαλο του Βορρά”, με τους οπαδούς της ομάδας να έχουν μια ακόμα “έκρηξη” προς τους παίκτες και τη διοίκηση της ομάδας.

Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στο στόχαστρο των οπαδών που τον αποδοκίμασαν και είχαν μαζί του μια έντονη συζήτηση. Φυσικά, και οι παίκτες του Τούντορ, που... πολιορκήθηκαν από τους φίλους της ομάδας στα αποδυτήρια. Με τη βοήθεια της Αστυνομίας και των ανθρώπων ασφαλείας οι συγκεκριμένοι άνθρωποι απομακρύνθηκαν και στη συνέχεια, εκπρόσωποί τους συνομίλησαν με τους ποδοσφαιριστές.

Έξω από τα αποδυτήρια βρέθηκαν και δυνάμεις των ΜΑΤ προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Τελικά, οι παίκτες του ΠΑΟΚ αποχώρησαν από το γήπεδο περίπου τρεις ώρες μετά από τη λήξη του αγώνα με τον Ηρακλή, με τα ΜΑΤ φυσικά να μην φεύγουν από κοντά τους.

Η κατάσταση ήταν δύσκολη και για τον Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος απέφυγε να πάει στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς, και έστειλε τον βοηθό του, Ιβάν Λέκο. Πάντως, ο Κροάτης τεχνικός συνεχίζει να έχει τη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη, αλλά είναι άγνωστο το μέχρι πότε...

Πλέον, ακολουθεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, εκεί όπου αν δεν υπάρξει δείγμα... αντίδρασης, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρχουν εξελίξεις.

ΠΗΓΗ : newsit.gr