Την πεποίθηση του πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας εξέφρασε ο Γκόικο Τσίμιροτ, μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του. Ο Βόσνιος παίκτης μίλησε για το τρομερό γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα εμπειρία του στους "ασπρόμαυρους".


Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Βοσνίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσίμιροτ:

Για το τέρμα απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Ήταν μια στιγμή που η μπάλα ήρθε προς το μέρος μου, υποχώρησα κάνοντας δύο βήματα πίσω και στην συνέχεια κλώτσησα. Εκείνη τη στιγμή δεν είχα ιδέα ότι θα πετύχω αυτό το γκολ. Όταν είδα την μπάλα στα δίχτυα ήμουν ενθουσιασμένος. Η αίσθηση ήταν πρωτοφανής».

Για το αν έχει προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ: «Όλοι στον ΠΑΟΚ με αποδέχθηκαν πολύ καλά και μου ήταν εύκολο να προσαρμοστώ υπό αυτές τις συνθήκες. Νομίζω ότι το κλίμα μου ταιριάζει, μοιάζει με εκείνο στο Τρέμπινιε, έχω μια τέτοια αίσθηση. Πλέον, έχω αφήσει οριστικά πίσω μου τον τραυματισμό και το επόμενο διάστημα θεωρώ πως μπορώ να παίξω ακόμη καλύτερα».

Για τους οπαδούς τους ΠΑΟΚ: «Είναι εξαιρετικά πιστοί στον σύλλογο. Είναι πάντα μαζί μας για να μας στηρίξουν. Εδώ υπάρχει μεγάλη αγάπη για τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ένας παίκτης που ήρθε από την Βοσνία και έδωσε ό,τι είχε για αυτόν τον σύλλογο. Υπάρχει σεβασμός».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Δικεφάλου: «Είμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο. Τον τελευταίο καιρό παίζουμε καλά και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αναφορικά με το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός το έχει ήδη κατακτήσει. Θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή θέση, αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε στην Πέμπτη».

Για την Εθνική Βοσνίας: «Είναι επιθυμία του κάθε παίκτη να παίζει για την εθνική ομάδα. Η δουλειά μου είναι να προπονούμαι σκληρά για να αποδώσω καλύτερα. Αν είμαι στο αναμενόμενο επίπεδο, πιστεύω θα δεχθώ μια κλήση».

ΠΗΓΗ ; newsit.gr