H  δουλειά  της έχει ήδη βραβευτεί τρεις  φορές , δύο με χρυσό μετάλλιο  και μία με αργυρό  πανελλαδικά  αποσπώντας παράλληλα  τις καλύτερες εντυπώσεις . Τώρα όπως κάθε χρόνο ήρθε η στιγμή να δείξει την δουλειά της και στην Λαμία .
Ο λόγος  για το γυμναστήριο ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ της κ. Νατάσας  Λάππα η οποία την Παρασκευή 1η Ιουλίου  θα πραγματοποιήσει  την αποχαιρετιστήρια  εκδήλωση για φέτος  στο Χαλκιοπούλειο στάδιο Λαμίας . Παιδιά κάθε ηλικίας  θα παρουσιάσουν  την δουλειά που έχει γίνει καθόλη την διάρκεια της χρονιάς μέσα απο τα μαθήματα  που δίνονται με γνώμονα την αγάπη  για την ρυθμική γυμναστική  αλλά και την διασκέδαση μέσα απο την  άσκηση του σώματος .


Η φετεινή παράσταση  θα έχει θέμα << Οι πίνακες ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ >> αφήνοντας  την φαντασία να μας ταξιδέψει σε όλους τους μεγάλους Έλληνες Ζωγράφους και όχι μόνο μέσα απο την μουσική και τον ρυθμό .


Εξάλλου η κ. Νατάσα Λάππα πιστεύει  ότι πολιτισμός  τέχνη και κίνηση  είναι αλληλένδετα  και μπορούν να << αποτυπωθούν >>  με ρυθμό .
Η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει με  την χορογραφία που παρουσιάστηκε   στο μεγαλύτερο καλλιτεχνικό γεγονός  το cosmogym , στο οποίο  το γυμναστήριο ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ απέσπασε το χρυσό μετάλλιο  παρουσιάζοντας  ελληνική μυθολογία , την αρπαγή της Περσεφόνης απο τον Άδη .
Ξεχωριστή παρουσία  στην φετεινή παράσταση η ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή  η οποία  και θα τιμηθεί  απο το γυμναστήριο.

Η εκδήλωση είναι με ελεύθερη είσοδο  για  το κοινό  και θα ξεκινήσει  στις 8 και μισή το βράδυ .

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ