Για μία ακόμη φορά οι υπηρεσίες και τα μηχανήματα  δίνουν μάχη να κρατήσουν το εθνικό οδικό δίκτυο ανοικτό  στο ύψος της Τραγάνας και του Μαρτίνου αλλά και στη Θήβα .
Σφοδρή χιονόπτωση και ανεμοθύελλα απο τις βραδυνές ώρες έιχε ως αποτέλεσμα  να εγκλωβιστούν για μία ακόμη φορά δεκάδες νταλίκες και να επικρατήσει κομφόυζιο με την την κυκλοφορία , τα ΙΧ και για το ποιος φταίει .
Απο τις τρεις τα ξημερώματα έχει απαγορευθεί η κίνηση των φορτηγών οχημάτων  σε Βοιωτία  και Φθιώτιδα ενώ κανένα αυτοκίνητο δεν περνά εάν δεν έχει αντιολισθητικές αλυσίδες . Οι αλατιέρες και τα εκχιονιστικά προσπαθούν νακρατήσουν το οδόστρωμα ανοιχτό


 
Η κυκλοφορία των φορτηγών έχει απαγορευθεί για την Αττική, Βοιωτία και Φθιώτιδα. 65 μηχανήματα της Εταιρίας  κινούνται από τον Άγιο Στέφανο έως την Φθιώτιδα. 4000 τόνοι αλάτι έχουν χρησιμοποιηθεί και η προμήθεια συνεχίζεται. Δεκάδες οχήματα οδικής βοήθειας κινούνται για την εξυπηρέτηση των οδηγών. Απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες για την κίνηση στην εθνική οδό.

Με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία προς Καρπενήσι, ενώ κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στο δρόμο προς Δομοκό και προς Μπράλο.
Η Φθιώτιδα δέχθηκε το χιόνι στα ορεινά  κυρίως προς τα ανατολικά ενώ δεν υπάρχουν προβλήματα  στα δυτικά του νομού όπως Μακρακώμη και Υπάτη .