Απώλειες για την δημοτική ομάδα του δημάρχου Νίκου Σταυρογιάννη είχε η απόφαση να περάσει σε ιδιώτη η αποκομιδή των απορριμμάτων στη Λαμία και να οδηγηθούν στην απόλυση 47 εργαζόμενοι . Την ίδια ώρα  συνεχίζεται η συνεδρίαση του δημοτικού  συμβουλίου .

Απώλειες  οι οποίες δεν ξέρουμε ακόμη που θα οδηγήσουν καθώς έρχεται στην επιφάνεια ένα μεγάλο χάσμα απο στενούς συνεργάτες του Νίκου Σταυρογιάννη.
Σε μία καυτή συνεδρίαση, η δεύτερη κατά σειρά για το ίδιο θέμα , ακούσθηκαν πολλα και από τις δύο πλευρές .

Οι συμβασιούχοι αλλά και οι εργαζόμενοι στο δήμο Λαμιέων χρησιμοποίησαν σκληρή γλώσσα  κατά του δημάρχου θεωρώντας τον, προσωπικά υπέυθυνο  για την απόλυσή τους .
Μάλιστα  απειλήθηκαν και αποκαλύψεις σχετικά με την λειτουργία  του ΧΥΤΑ , για την κατάσταση  που επικρατεί  στον χώρο της καθαριότητας λέγοντας ότι δεν έχουν γίνει τα απαραίτητα εμβόλια κ.τ.λ.
Εκπρόσωπος της ΠΟΕ ΟΤΑ  μίλησε με σκληρή γλώσσα κατά του δημάρχου κάνοντας λόγο για κοροϊδία και ψέμα  και ήταν  τόσο βαριές οι κουβέντες που ο δήμαρχος απείλησε με μηνύσεις .

Ο δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης δεν  έχει να αντιμετωπίσει μόνο τους συμβασιούχους και τους εργαζόμενους .

Έχει πλέον να αντιμετωπίσει τις διαρροές μέσα στην ομάδα του .

Διαρροές που εκφράστηκαν σε όλες τις ψηφοφορίες και στις δύο συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων .

Και σε αυτή ο κ. Δημήτρης Μώρης  διαφοροποιήθηκε ενώ ο κ. Κώστας Κερπινιώτης το προχώρησε ακόμη περισσότερο και μετά την πρώτη ψηφοφορία προχώρησε σε ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης .

Ο κ. Κερπινιώτης μίλησε για το δικαίωμα να ψηφίζει ελεύθερα και κατά βούληση έχοντας καθαρή την συνείδησή του και δήλωσε ότι πλέον θα είναι ανεξάρτηος  δημοτικός σύμβουλος .
Πρόκειται για έναν από τους στενότερους συνεργάτες του Νίκου Σταυρογιάννη ο οποίος μάλιστα ήταν και συντονιστής της δημοτικής ομάδας .
Ο κ. Κερπινιώτης με την κίνησή του αυτή πρόλαβε και καταστάσεις ενώ με ενδιαφέρον αναμένται οι κινήσεις του  δημάρχου απέναντι  στους υπόλοιπους  που διαφοροποιήθηκαν είτε ψηφίζοντας παρών είτε αντίθετα απο την ομάδα .