Δείτε παρακάτω νέες αγγελίες εργασίας.

1. Διαχειριστές σε Ιδιολειτουργούμενα Πρατήρια AVIN (Θήβα). Το δίκτυο των ιδιολειτουργούμενων πρατηρίων AVIN αναπτύσσεται και ζητά Συνεργάτες -Επιχειρηματίες για τη διαχείριση πρατηρίων στη Θήβα. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

2. ΖΗΤΕΊΤΑΙ κυρία για φροντίδα ηλικιωμένου κυρίου στο κέντρο της Χαλκίδας. Απαραίτητα να είναι έως 55 ετών, να γνωρίζει μαγειρική και να μιλάει πολύ καλά Ελληνικά. Δύο ρεπό τον μήνα, αμοιβή 600€. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

3. ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ζητείται από βιοτεχνία στα Οινόφυτα, για μερική απασχόληση. Αποστολή βιογραφικού στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

4. ΑΡΑΧΩΒΑ ζητάμε 1 ψήστη-τυλιχτή & 1 σερβιτόρο/α με εμπειρία για μόνιμη η εποχιακή απασχόληση σε ψητοπωλείο-εστιατόριο. Προσφέρονται Διαμονή-Διατροφή-Πλήρης Ασφαλιστική Κάλυψη-Ικανοποιητικές Αποδοχές. Πληροφορίες, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. συζητήσιμη. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

5. ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μηχανικός Τοπογράφος. Τηλ. 6973387666. (s20/10) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

6. ΖΗΤOYNΤΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΕ, Προώθησης γαιών, Τσαπας, Τσαπας με υδραυλικό σφυρί. Τηλ. 6973387666. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

7. Ο κορυφαίος Χρηματοοικονομικός Οργανισμός Allianz, ζητά συνεργάτες για την στελέχωση γραφείου της στην περιοχή της Χαλκίδας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

8. Η PRIME SOLUTIONS Α.Β.Ε. - Ελληνική Εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ευρώπη, με ηγετική θέση στο χώρο της παραγωγής καλλυντικών, βιοτεχνών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων , ζητά να καλύψει την παρακάτω θέση στο Εργοστάσιό της στην Θήβα :ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

9. ΚΟΠΕΛΕΣ έως 40 ετών με προϋπηρεσία σε αρώματα - καλλυντικά, απαραίτητο βιογραφικό , ώρες επικοινωνίας 18.00 - 21.00, περιοχή Χαλκίδα. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

10. ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΠΩΛΕΙΟ στο Βασιλικό και στην Αμάρυνθο Ευβοίας ζητεί προσωπικό έως 35 ετών για όλες τις βάρδιες. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.