Στην Λαμία και στο ίδρυμα Θηλέων, παρέα με τα κορίτσια,

γιόρτασε την ημέρα του Πάσχα ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, βρέθηκε εκεί νωρίς το πρωί, χόρεψε και φωτογραφήθηκε μαζί τους, ενώ τους δώρισε πολύχρωμα μολύβια για να ζωγραφίσουν με χρώμα το μέλλον της χώρας όπως δήλωσε στην κάμερα του Star Κεντρικής Ελλάδας.

 
Σήμερα, το μεσημέρι πήραμε το παρακάτω μήνυμα ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ από τον πρόεδρο του ΔΣ του Ορφανοτροφείου κ.Ντούρο:

-------- Αρχικό μήνυμα --------

Θέμα: Star Κεντρικής Ελλάδας: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Ημερομηνία: 13.04.2015 12:30

Αυτό είναι ένα διερευνητικό μήνυμα μέσω http://www.lamiastar.gr/ από

τον:ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΥΡΟΣ <Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.>

Ο κ. Θεοδωράκης δεν έκανε Πάσχα στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας ήρθε μόνο για μισή ώρα με 45 λεπτά και φυσικά δεν σούβλισε κανένα αρνί.

Έφερε μόνο την σακούλα που κρατάει στο Βίντεο με μπλόκ ζωγραφικής και μπογιές καί όχι με Πασχαλινά σοκολατένια αυγά. Τα πασχαλινά αυγά τα έφερε ο πρόεδρος του ΔΣ του Ορφανοτροφείου μαζί με τον ταμία του Συλλόγου οι οποίοι και τα μοίρασαν στα παιδιά. Απλά φώναξαν τα μικρότερα παιδιά τους μοίρασαν τα μπλόκ και καταλαβαίνετε. Ο Πρόεδρος και ό Ταμίας είχαν πάει νωρίτερα από τον κ Θεοδωράκη αλλά το ΣΤΑΡ δεν ξέρω γιατί τα ανακάτεψε.

Ίσως να το φαντάζομαι ….

Ευχαριστώ Ο Πρόεδρος του ΔΣ

 

Υ.Γ. Εμείς δεν θα σχολιάσουμε ακόμη. Μπορείτε όμως να δείτε προσεκτικά το video, στο οποίο μιλάει και ο πρόεδρος του ΔΣ του ιδρύματος, να ξαναδιαβάσετε την διαμαρτυρία του προέδρου και να σχολιάσετε ελεύθερα.

Πηγή:lamiastar.gr