Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

1oSynedrioAgrotikisEpicheirimatikotitas F 10639516

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας διοργανώνει το 1οΣυνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας στην Λαμία.

Με σκοπό την ανάδειξη των ζητημάτων που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα καθώς και τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που παρουσιάζονται στη νέα Προγραμματική Περίοδο για την κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Στερεάς Ελλάδας.

Η θεματολογία του εν λόγω φόρουμ θα κινηθεί γύρω από τις εξής θεματικές:

  • Παραγωγική δυναμική της Φθιώτιδας και της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας: το παρόν και το μέλλον
  • παροχή κινήτρων για την ανάπτυξη συλλογικών μορφών
  • εισαγωγή ψηφιακών εργαλείων
  • τρόποι αύξησης προστιθέμενης αξίας των ελληνικών προϊόντων
  • προώθηση της εξωστρέφειας
  • εργαλεία στήριξης και χρηματοδοτικές ευκαιρίες μέσω νέας ΚΑΠ και Ταμείου Ανάκαμψης

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, διοργανώνεται με την ουσιαστική βοήθεια και υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, καθώς και με την ευγενική υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας.

Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί να κηρύξει την επίσημη έναρξη του συνεδρίου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λ. Αυγενάκης και να απευθύνει χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής & Διεθνών Σχέσεων του ΥπΑΑΤ κ. Κ. Μπαγινέτας.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν Πανεπιστημιακοί, εξειδικευμένα στελέχη Υπουργείων, οργανισμών και επιχειρήσεων, εκπρόσωποι τοπικής αυτοδιοίκησης και Κεντρικού Κράτους, εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων, επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς καθώς και συνεργατικά σχήματα και ομάδες παραγωγών.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας (Μεγάλου Αλεξάνδρου & Αγράφων), την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 στις 10:0.

Το συντονισμό θα αναλάβουν οι δημοσιογράφοι του STAR Κεντρικής Ελλάδας κ. Γιάννης Σάρρος και η κα Βίκυ Κοτσιμπού.

Περισσότερα...