Έδωσε  μεγάλη χαρά αλλά και εισέπραξε ο δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης  ο οποίος λίγο πριν την έλευση του νέου έτους  επισκέφθηκε το ορφανοτροφείο θηλέων .

Συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Λαμιέων Βίβιαν Αργύρη , τον αντιδήμαρχο Γιώργο Λάμπρου αλλά και δημοτικούς συμβούλους ο κ. Σταυρογιάννης έγινε δεκτός  με χαμόγελα  χειροκροτήματα και απίστευτη χαρά  ενώ τα μικρά  κορίτσια του πρόσφεραν  λουλούδια .

Ο ίδιος στην συνέχεια  μοίρασε σε όλα τα κορίτσια  το δώρο τους ενώ  έδωσε και στην διοίκηση του ορφανοτροφείου τα χρήματα  που συγκεντρώθηκαν  από  την διοργάνωση του santarun στη Λαμία .

Τα κορίτσια  έλαμπαν  ολόκληρα  για την παρουσία του δημάρχου και τα μικρότερα  δεν τον άφηναν από την αγκαλιά τους  ενώ στην συνέχεια απήγγειλαν και ποιήματα .

Ο δήμαρχος Λαμιέων τόνισε ότι οι ημέρες αυτές είναι αφιερωμένες σε όσους έχουν ανάγκη και σημερα  βρίσκεται σε ένα ίδρυμα που προσφέρει για χρόνια .

<< Είμαι σήμερα εδώ  για να στείλω μήνυμα ότι πρέπει να στηρίξουμε αυτό το ίδρυμα  που τόσα χρόνια μας κάνει υπερήφανους με την προσφορά του και το κάνει αυτό εξαιτιας όλων και η κ. Πελέκη  είναι εδώ στήριγμα για τα νέα κορίτσια ....>>

Η κ .Πελέκη είπε  ένα μεγάλο ευχαριστώ  σε όλους  ζητώντας την στήριξη  όλων για τα νέα κορίτσια , τα αγγελούδια της  όπως τα  χαρακτήρισε .