gnl

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και συγκεκριμένα στο Διοικητή κ. Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη, πραγματοποίησαν την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιπρόεδρος & Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ανδρέας Κολοκυθάς καθώς και τα μέλη του ΔΣ οι κ. Κωνσταντίνος Γιώτας & Ιωάννης Κούτρας.

Αφού του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο έργο του, ενημερώθηκαν για ζητήματα οργάνωσης & λειτουργίας του Νοσοκομείου. Ο κος Διοικητής τους διαβεβαίωσε ότι κύριο μέλημα της Διοίκησης καθώς και του ιδίου προσωπικά, είναι η αποδοτικότερη λειτουργία του ΓΝΛ καθώς και η μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών

Ένα από τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, το οποίο τονίσθηκε ιδιαίτερα, είναι η έλλειψη προσωπικού ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις για την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών υγείας.

Ένα ακόμη θέμα που τέθηκε ήταν το ζήτημα με τις προμήθειες αγαθών & υπηρεσιών για τη λειτουργία του και αυτό που τονίσθηκε από πλευράς Επιμελητηρίου ήταν η στήριξη της τοπικής αγοράς και οικονομίας, στο πλαίσιο ανταγωνιστικών τιμών.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας ενημέρωσε το Διοικητή για την πρόθεσή του να ενεργοποιήσει την τράπεζα αίματος που είχε δημιουργηθεί κατά το παρελθόν.

Τέλος, τονίσθηκε η αναγκαιότητα κοινών δράσεων για την ηθική & κοινωνική στήριξη του έργου του Νοσοκομείου, στην προσπάθεια για αλλαγή ως προς τις οργανωτικές και διοικητικές διαδικασίες για την εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος.