61 diathesi

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για την 61η απευθείας διάθεση, με επιλεγμένα άριστα ελληνικά προϊόντα.

Υπό τις ίδιες δυσμενείς συνθήκες και με την αβεβαιότητα που επικρατεί, διοργανώνουμε και αυτή τη διάθεση με παραδόσεις κατ' οίκον.

Ειδικά για το τυρί, υπάρχει δυνατότητα για παραλαβή του και από τα καταστήματα του παραγωγού αν έτσι σας βολεύει και θα εξυπηρετηθείτε καλύτερα. Είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή αν θα το παραλάβετε κατ' οίκον ή από τα καταστήματα. Ακόμη κι αν είστε κοντά αλλά έχετε λόγους να μη θέλετε να βγείτε από το σπίτι, τότε ο παραγωγός είναι υποχρεωμένος να σας το παραδώσει κατ' οίκον. Αυτή είναι η συμφωνία μας με τον παραγωγό, με βάση αυτή εσείς θα επιλέξετε τρόπο παραλαβής.

Για την άρτια διεξαγωγή της διάθεσης, ισχύουν τα εξής:

- Και στη Φόρμα Παραγγελιών και στις τηλεφωνικές παραγγελίες, ζητούνται η διεύθυνση κατοικίας και ο τομέας της, για να ομαδοποιηθούν οι παραδόσεις.

- Για κάθε άτομο που παραγγέλνουμε, υπολογίζουμε τι ακριβώς χρειαζόμαστε και δίνουμε μία οριστική παραγγελία, για να γίνουν σωστά οι παραδόσεις.

- Αν χρειαστεί, μπορούμε να συμπληρώσουμε την καταχωρημένη παραγγελία, με email ή τηλεφωνικά, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου.

Προσφορές προϊόντων

Φυσικά και οικολογικά καθαριστικά του αυτοδιαχειριζόμενου εργοστασίου ΒΙΟ.ΜΕ. από τη Θεσσαλονίκη: Με παραγγελία οποιουδήποτε προϊόντος από τη γκάμα καθαριστικών απευθείας από το e-shop www.viomecoop.com και με παραλαβή και πληρωμή με όποιο τρόπο επιλέξουμε στο e-shop  

- Τυρί από τα Γαλακτοτυροκομικά Ζήσιμου από τη Λαμία, με πληρωμή και με κάρτα μέσω POS: Φέτα και Γίδινο κάθε είδος σε συσκευασίες (τάπερ με άλμη) 2 κιλών με 12 € (6,00 €/κιλό)  

Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης με μηχανικές και φυσικές μεθόδους σε διάφανες συσκευασίες PET5 λίτρων με 17 ευρώ (3,40 ευρώ/λίτρο), με πληρωμή και με κάρτα μέσω POS, της εταιρείας τυποποίησης ελαιολάδου Γ. Φλώρος - Χ. Ευαγγελάρας Ο.Ε. από τις Ράχες Φθιώτιδας  

- Κρητικά Παξιμάδια Ολικής Αλέσεως «της Μάνας το καλάθι» από το Ηράκλειο Κρήτης: Ντακάκι Κρίθινο σε συσκευασίες 1800 γραμμαρίων, Ντακάκι Λαδιού τύπου Κυθήρων σε συσκευασίες 1500 γραμμαρίων, Ντακάκι Χαρουπιού σε συσκευασίες 1600 γραμμαρίων και Ντακάκι Ζέας σε συσκευασίες 1370 γραμμαρίων, όλα τα είδη με ίδια τιμή ανά συσκευασία 6 €

Μέλι του μελισσοκόμου Απόστολου Χαλεπλή από τη Λαμία: Ανθέων με 6 €/κιλό, Καναπίτσας με 7 €/κιλό, Βελανιδιάς με 7,5 €/κιλό και 14 €/2κιλο, Πολυκόμπου με 8 €/κιλό και 15 €/2κιλο, σε γυάλινα βάζα οι συσκευασίες του ενός κιλού και σε μεταλλικά δοχεία τροφίμων οι συσκευασίες των 2 κιλών

- Όσπρια της παραγωγού Βαΐας Κοντογιάννη από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φαρσάλων: Φασόλια σε συσκευασίες 2 κιλών με 4 € (2,00 €/κιλό), Ρεβίθια ποικιλίας «Μακαρένα» σε συσκευασίες 2 κιλών με 3,5 € (1,75 €/κιλό), Ρεβίθια ποικιλίας «Θήβα» σε συσκευασίες 2 κιλών με 3 € (1,50 €/κιλό), Φακές σε συσκευασίες 2 κιλών με 3,5 € (1,75 €/κιλό) και Φάβα σε συσκευασίες 1 κιλού με 2,50 € (2,50 €/κιλό)  

Τρόποι και Προθεσμία Παραγγελιών

- Διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας της ιστοσελίδας www.kastrolamias.gr

Στα τηλέφωνα6985603574 (Cosmote) - 6947081904 (Vodafone CU) - 6906981623 (Wind F2G)

Παραγγελίες θα γίνονται δεκτές έως και την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου (Κλείσιμο Φόρμας: 11:00 μ.μ.)

Πρόγραμμα παράδοσης-παραλαβής προϊόντων:

Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν το αργότερο το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, και θα διαρκέσουν αναλόγως του όγκου παραγγελιών κάθε παραγωγού.

Θα γίνουν κατ' οίκον από κάθε παραγωγό ξεχωριστά, και κάθε παραγωγός θα συνεννοηθεί πρώτα τηλεφωνικά με κάθε αγοραστή πριν παραδώσει.

Επισήμανση: Αν κατοικείτε εκτός Λαμίας και περιχώρων τότε παράδοση κατ' οίκον μπορεί να γίνει μόνο αν βρίσκεστε κοντά στην έδρα παραγωγού ή εντός των δρομολογίων που θα κάνει προς την περιοχή της Λαμίας. Οι παραγωγοί δεν μπορούν να παραδώσουν μακριά, υπολογίστε και τη δυνατότητα δικής σας μετακίνησης για να παραγγείλετε αναλόγως.