Πορευόμενοι προς τις Εκλογές τις 20 Σεπτέμβρη διαπιστώνουμε κάτι που από καιρό το υποψιαζόμασταν αλλά είμασταν επιφυλακτικοί.....

 

Αρνούμενοι να συμμετέχουμε στην παραφιλολογία που είχε αναπτυχθεί εδώ και καιρό τόσο απο τοπικά ΜΜΕ ηλεκτρονικά και μη αλλά και από τα πηγαδάκια που είχαν στηθεί σε διάφορες γειτονιές της πόλης έρχεται σήμερα το δημοσίευμα του www.onalert.gr να επιβεβαιώσει την διορατικότητά μας.....

Συμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν της γνωστής ιστοσελίδας που άπτεται των θεμάτων κυρίως των Ε.Δ. προκύπτει ότι:

Ηχηρό όχι δώθηκε από τον Επίτιμο Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτρη Γράψα στην πρόταση της ΝΔ για να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Συνεργάτης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και όχι ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ τηλεφώνησε στον κ.Γράψα και του έκανε της εξής πρόταση:

•Να τοποθετηθεί στην πέμπτη μη εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ

•Σε περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης από τη ΝΔ να τοποθετηθεί ΥΦΕΘΑ.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ απάντησε όχι .

Προκαλεί μεγάλη απορία ο τρόπος με τον οποίο η ΝΔ χειρίστηκε το θέμα Γράψα. Πρόκειται για το πιο ηχηρό όνομα που θα μπορούσε να είχε οποιοδήποτε κόμμα στο ψηφοδέλτιό του σ΄ ότι έχει να κάνει με τις ΕΔ!

Είναι προφανές ότι ο στρατηγός Γράψας δεν θα μπορούσε να αποδεχτεί τέτοια πρόταση μόνο και μόνο για να μπει στην μαρκίζα κάποιου κόμματος.

Αν τελικά επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ σίγουρο θα πρέπει να θεωρείται ότι οι υπεύθυνοι μάλλον δεν έλαβαν υπ΄όψιν τους το βελινεκές της στρατιωτικής πορείας του Αρχηγού.

Πηγή: www.onalert.gr