Στο κέντρο υγείας των καμμένων βούρλων πραγματοποίησε επίσκεψη κλιμάκιο των ΑΝΕΛ Φθιώτιδας  που βρίσκεται στην τοπική ενότητα Καινούργιου, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου της κ. Δημητρίου Γεωργίου.
Έπειτα από την επίσκεψη στου χώρους του Κ.Υ., και τις συζητήσεις  με το ιατρικό και διοικητικό προσωπικό τα μέλη των ΑΝΕΛ κάνουν λόγο για αδιαφορία των προηγούμενων κυβερνήσεων και τοπικών παραγόντων ως προς την αναγκαιότητα της ορθής λειτουργίας του.

Οπως τόνισαν αμέσως μετά την ενημέρωση τους << Πρόκειται για μονάδα Α’ βάθμιας φροντίδας υγείας η οποία διαθέτει σύγχρονο και σχεδόν αχρησιμοποίητο εξοπλισμό, η οποία θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής,  δρώντας υποστηρικτικά προς το Γ.Ν. Λαμίας, αλλά και παρέχοντας άριστες υπηρεσίες Υγείας τόσο στους μόνιμους κατοίκους της περιοχής, όσο και στους επισκέπτες που ζουν εκεί κατά τους θερινούς μήνες. >>

Οι ΑΝΕΛ Φθιώτιδας δεσμεύτηκαν  για την προβολή και την αρμόδια προώθηση των προσχωμάτων στην λειτουργία του Κ.Υ., με στόχο την ενεργοποίηση των υπευθύνων, ούτως ώστε το Κ.Υ. Καμμένων Βούρλων να επιτελέσει το έργο για το οποίο προορίζεται και για το οποίο δαπανήθηκαν, κατά το παρελθόν, εκατομμύρια ευρώ των Ελλήνων φορολογουμένων.