Αποκλεισμούς από την εκδήλωση εορτασμού της επετείου της ανατίναξης της Γέφυρας του Γοργοποτάμου, καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ , αφήνοντας αιχμές κατά των φορέων της Αυτοδιοίκησης της Λαμίας και της Στερεάς  και των διοργανωτών των επετειακών εκδηλώσεων.

 

Σε ανακοίνωση κάνει λόγο για  αποκλεισμό  της Πανελλήνιας  οργάνωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης  και του προέδρου της  Καπετάνιου του ΕΛΑΣ  τον Καπετάν Ερμή  αφού σύμφωνα με το πρόγραμμα δεν απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση  της επετείου  της ανατίναξης  της γέφυρας του Γργοποτάμου . Να σημειώσουμε ότι με το πέρας της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος είχε συνάντηση μαζί του  και συνομιλία ολίγων λεπτών κατά την οποία ο Καπετάν Ερμής εξέφρασε την δυσαρέσκειά  που δεν απήυθυνε χαιρετισμό .

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Είναι απορίας άξιο και λυπηρό, το γεγονός του ουσιαστικού αποκλεισμού της Π.Ο.Α.Ε.Α (Πανελλήνια Οργάνωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης), και του Προέδρου της Καπετάνιου του ΕΛΑΣ Βασίλη Πριόβολου (Καπετάν Ερμής), από την επίσημη εκδήλωση, στις 22 Νοεμβρίου, για τον εορτασμό της 73ης επετείου από την ανατίναξη της Γέφυρας στο Γοργοπόταμο, μιας κορυφαίας πράξης της Εθνικής μας Αντίστασης. Όταν μάλιστα είναι γνωστό πως η Π.Ο.Α.Ε.Α είχε και εφέτος την πλέον πολυπληθή συμμετοχή, με μαζική προσέλευση των μελών της, στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα. 

Οι φορείς της Αυτοδιοίκησης της περιοχής και οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης των εκδηλώσεων, θα πρέπει να αντιληφθούν πως τέτοιου είδους συμπεριφορές και σε κάθε περίπτωση άστοχοι χειρισμοί, είναι άκρως προσβλητικές απέναντι στην μεγάλη αυτή Οργάνωση των Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και δημιουργούν εύλογα ερωτήματα».