Πρωτοβουλία ανασυγκρότησης του Παμφθιωτικού Μετώπου αναλαμβάνει το εργατικό κέντρο Φθιώτιδας μετά την πρώτη του προσπάθεια τον Απρίλιο του 2013 η οποία απέδωσε καρπούς αλλά δεν προχώρησε μετέπειτα . Το εργατικό κέντρο καλεί όλους τους φορείς , σωματεία και συλλόγους σε κοινή συνάντηση την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ στην άιθουσα του εργατικού κέντρου προκειμένου να υπάρξει σωστός συντονισμός για κοινές δράσεις απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές

 

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις τελευταίες συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν, τονίστηκε η ανάγκη συντονισμού των φορέων, των συλλόγων και των σωματείων του νομού μας και η ανάληψη δράσεων και σε τοπικό επίπεδο για την αντιμετώπιση των πολιτικών σκληρής λιτότητας.

Η πρώτη προσπάθεια οδήγησε, τον Απρίλη του 2013, στο μεγάλο συλλαλητήριο του Παμφθιωτικού Μετώπου. Όμως δεν είχε τότε την ανάλογη συνέχεια, αφού αρκετά σωματεία και φορείς απείχαν από τις επόμενες διαδικασίες.

Σήμερα , δυο χρόνια μετά, οι μνημονιακές πολιτικές συνεχίζονται. Η κοινωνία μας και ιδιαίτερα τα λαϊκά στρώματα εξακολουθούμε να βιώνουμε τη μάστιγα των μνημονίων.

Αν πραγματικά τότε εννοούσαμε το «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ»,

Αν πραγματικά ενδιαφερόμαστε για τα δικαιώματα των εργαζομένων,

Αν πραγματικά αισθανόμαστε την ευθύνη εκπροσώπησης των συναδέλφων μας,

Αν πιστεύουμε στη δύναμη των αγώνων μας,

Οφείλουμε, όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Φορέων, Συλλόγων, Σωματείων, να είμαστε στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί

τη Δευτέρα 14 του Δεκέμβρη, στις 8.μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας ( Πλ. Διάκου).