Με τον περιφερειάρχη Στερεάς, Κώστα Μπακογιάννη, και τον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θυμιο Καραίσκο συναντήθηκαν   οι αγρότες μέλη του παμφθιωτικού αγροτικού συλλόγου και ο πρόεδρος των κτηνοτρόφων Αθανάσιος Ασπρουλάκης με μέλη του συλλόγου . Σκοπός της συνάντησης τοασφαλιστικό και το φορολογικό καθώς οι αλλαγές που φέρει είναι δύσκολες για τον κλάδο που στηρίζειτον πρωτογενή τομέα του νομού . Ηδη αγρότες και κτηνοτρόφοι έχουν εξαγγείλει δυναμικές κινητοποιήσεις με το νέο έτος και ζήτησαν την βοήθεια του Περιφερειάρχη στα αιτήματά τους .

 

Στην συνάντηση μετείχαν και μέλη αγροτικών συλλόγων και από άλλους δήμους του νομού . Την Κυριακή οι αγρότες του παμφθιωτικού συλλόγου θα κληθούν σε γενική συνέλευση ενώ θα πρέπει να εκλέξουν και νέα διοίκηση καθώς λήγει η θητεία της υπάρχουσας . Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο σημερινός πρόεδρος Δημήτρης Δημογιάννης ενδέχεται να είναι ξανά υποψήφιος εάν μπορέσουν να ξεπεράσουν νομικά θέματα καθώς σύμφωνα με το κατασταστικό δεν μπορεί να έιναι εκ νέου υποψήφιος μετά από δύο θητείες .

Οι αγρότες πάντως από όλη την Ελλάδα έχουν δώσει ραντεβού για το νέο έτος στα μπλόκα στους δρόμους και ήδη γίνονται ενημερώσεις σε δημοτικά διαμερίσματα και σε πλατείες .