Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της Δυτική Φθιώτιδας και στα πεδινά το κρύο είναι τσουχτερό θυμίζοντας επιτέλους χειμώνα και χριστούγεννα .

Από την Ράχη Τυμφρηστού μέχρι και το Καρπενήσι τούψος του χιονιού είναι τέτοιο που δυσχεραίνει την κυκλοφορία και η κίνηση των οχημάτων γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες . Από το πρωί εκχιονιστικά μηχανήματα βρίσκονται στο σημείο αλλά υπάρχει παγετός λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών .Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται για όσους θα κινηθούν τις απογευματινές και βραδυνές ώρες στο σημείο .

 

Στα λευκά έχει ντυθεί και το Βελούχι το οποίο αναμένει τους επισκέπτες για διασκέδαση ενώ σύντομα εάν συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις θα ανοίξουν και οι πίστες για τους λάτρεις του σκι . Πάντως οι ξενοδόχοι της Ευρυτανίας δηλώνουν ικανοποιημένοι από την πληρότητα και τις κρατήσεις που υπάρχουν μέχρι στιγμής στα ξενοδοχεία του νομού . Εάν ο καιρός ευνοήσει θα είναι ακόμη καλύτερα με το χιονισμένο τοπίο , αφού όταν δεν δημιουργεί προβλήματα είναι χαρά για μικρούς και μεγάλους .

Χιόνια έχουμε και τα ορεινά της δυτικής Φθιώτιδας με αρκετά Δ.Δ του ΄δημου Μακρακώμης να έχουν ντυθεί τα λευκά χωρίς ωστός μέχρι στιγμής να δημιουργούνται προβλήματα .

Χιόνια έχουμε και στον Παρνασσό ο οποίος αναμένει χιόνια και τις επόμενες ημέρες για να λειτουργήσουν και εκεί οι πίστες .

Η τροχαία συνιστά προσοχή εάν ταξιδέψετε προς Δυτική Φθιώτιδα ή Καρπενήσι και να έχετε μαζί σας πάντα αντιολισθητικές αλυσίδες .