Για τις κινητοποιήσεις ετοιμάζονται οι αγρότες οι οποίοι έχουν προαναγγείλει μπλόκα στους δρόμους με το νέο έτος μετά τα νέα μέτρα της κυβέρνησης τα οποία θεωρούν απαράδεκτα ,σκληρά και που τους οδηγούν στην εξαθλίωση .

Την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου οι αγρότες   κάλεσαν τους 4 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Φθιώτιδα προκειμένου να τους ενημερώσουν για τις προθέσεις του και ζητώντας και από τους 4 να προσπαθήσουν για την αλλαγή των μέτρων . Οι αγρότες τόνισαν την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται για μία ακόμη φορά και χαρακτήρισαν δυσβάστακτα τα νέα ποσά που καλούνται να πληρώσουν την ίδια ώρα που η κυβέρνηση κόβει τις επιδοτήσεις τους . Εξέφρασαν την αποφασισιστικότητα τους να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις με μπλόκα στους δρόμους με το νέο έτος ενώ άσκησαν σκληρή κριτική στους βουλευτές για τα νέα μέτρα που στηρίζουν .

Στην συνάντηση συμμετείχαν και οι 4 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Φθιωτιδας κ.κ. Αποστόλης Καραναστάσης , Δημήτρης Βέττας , Αθανάσιος Μιχελής και Γιάννης Σαρακιώτης καθώς επίσης και ο περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης και ο δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης .

Εν τω μεταξύ , σύμφωνα με πληροφορίες οι αγρότες της Φθιώτιδας ετοιμάζονται για τις κινητοποιήσεις και αύριο Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου , το απόγευμα έχουν προγραμματίσει συνάντηση στο εργατικό κέντρο Φθιώτιδας για την καλύτερη δράση του αγώνα τους .