Σε ύφεση τα καιρικά φαινόμενα στη Φθιώτιδα . Οι χιονοπτώσεις έχουν σταματήσει αλλά το κρύο παραμένει τσουχτερό και τις νυχτερινές ώρες οι θερμοκρασίες θα είναι κάτω από το μηδέν . Σύμφωνα με την ΕΜΥ οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν καθόλη την διάρκεια της Εβδομάδος παρά το γεγονός ότι δεν αναμενονται δυνατές χιονοπτώσεις .

Το εθνικό οδικό δίκτυο είναι καθαρό χωρίς προβλήματα   και προς Καρπενήσι και προς Δομοκό ενώ το μεγάλο πρόβλημα τις νυχτερινές ώρες είναι ο παγετός και για αυτό απαιτείται προσοχή σε ορισμένα σημεία .

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών  από σήμερα Δευτέρα 18 Ιανουαρίου θα παραμείνει ανοικτή η θερμαινόμενη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 11, 2ος όροφος).

Εξάλλου, καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου θα λειτουργεί γραμμή επικοινωνίας με τους δημότες στη τηλεφωνική γραμμή του Γραφείου Κίνησης του Δήμου Λαμιέων, 22310 22202.

Τις Πρωινές ώρες τα μηχανήματα της περιφέρειας και των δήμων εργάζονταν πυρετωδώς για την αντιμετώπιση των επιμέρους προβλημάτων ενώ και αυτή την φορά χιόνισε μεν στη Λαμία αλλά το χιόνι δεν κράτησε για την ευχαρίστηση των μικρών πολιτών της .