Πυκνή χιονόπτωση επικρατεί από τις πρώτες πρωινές ώρες ακόμη και μέσα στην πολη της Λαμίας σκεπάζοντας τα πάντα με ένα λευκό πέπλο . Μηχανήματα του δήμου Λαμιέων και της περιφέρειας δίνουν μάχη από τις πρωινές ώρες να κρατηθούν κεντρικές αρτηρίες ανοιχτές .

Αντιολισθητικές αλυσίδες θα χρειασθούν όσοι θα κινηθούν στον δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου αλλά και στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού .

Αποκλεισμένα Δ.Δ υπάρχουν στην Δυτική Φθιώτιδα και στο Δομοκό χωρίς ωστόσο να δημιουργύνται προβλήματα μέχρι αυτή την ώρα .

 

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και στους δρόμους της Λαμίας όπου έχουν καλυφθεί από χιόνι ενώ από νωρίς το πρωί συνεργεια του δήμου προσπαθούν να κρατήσουν τους βασικούς δ΄ρομους ανοικτούς όπως το δρόμο για το νοσοκομείο .

Το χιόνι ακόμη , λόγω της συνεχόμενης χιονόπτωσης είναι μαλακό αλλά αργότερα εάν κατεβούν και άλλο οι θερμοκρασίες τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα .

Έντονη χιονόπτωση και στο εθνικό οδικό δίκτυο Αθηνών – Λαμίας χωρίς ωστόσο προβλήματα αφού παρεμβαίνουν συχνά εκχιονιστικά μηχανήματα.

Photos by Helias Hondos Phptography