Για δύο ώρες περίπου έκλεισε και σήμερα τις μεσημβρινές ώρες η εθνική  οδός στο ύψος της Ανθήλης  απο το μπλόκο των αγροτών  . Σήμερα οι αγρότες  έκλεισαν  και τους παράδρομους με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων παρά το γεγονός ότι υπήρχε εκτροπή της κυκλοφορίας .
Οι αγρότες εκλεισαν το ρεύμα προς Λαμία  ενώ  για μισή ώρα περίπου έκλεισε και το ρεύμα  προς Αθήνα απο τον Δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο  και αγρότες της ανατολικής Φθιώτιδας .
Στις δύο και μισή το μεσημέρι  έφθασε στο Μπλόκο των αγροτών και αντιπροσωπέια  του παμφθιωτικού μετώπου  προκειμένου να συμπαρασταθεί στον αγώνα της αγροτικής τάξης  εκφράζοντας παράλληλα και οι ίδιοι την αντίθεσή τους στο ασφαλιστικό .


Ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου , η ομοσπονδία επαγγελματοβιοτεχνών , πρόεδροι των συνταξιούχων  και η ΑΔΕΔΥ  βρέθηκαν στην Ανθήλη και συνομίλησαν με αντιπροσωπεία αγροτών .
<< Υλοποιώντας την απόφαση του Παμφθιωτικού μετώπου αγώνα βρισκόμαστε σήμερα εδώ να διατρανώσουμε όλοι την αντίθεσή μας στο ασφαλιστικό και να ζητήσουμε την απόσυρση αυτού απο την Κυβέρνηση . Συνεχίζουμε με την κινητοποίηση της Πέμπτης που συμμετέχουν άπαντες με την συγκέντρωση  στη πλατέια Διάκου . >> δήλωσε ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Φθιώτιδας Κώστας Τσιάμης  ενώ σε ερώτηση  για την μικρή συμμετοχή δήλωσε πως οι περισσότεροι φορείς έδωσαν το παρών και το απέδωσε στην προγραμματισμένη ώρα  κινητοποίησης καθώς οι περισσότεροι είναι εργαζόμενοι.
Ο πρόεδρος των συνταξιούχων του δημοσιου Ζαχαρίας Πράπας  τόνισε <<οι συνταξιούχοι συμμετέχουν στον αγώνα  των αγροτών και ενώνουν την φωνή τους ώστε να αποσυρθεί το ασφαλιστικό το οποίο είναι βάρβαρο και αντιλαικό και τσακίζουν όλους τους κλάδους . >>


Ο εκπρόσωπος των επαγγελματοβιοτεχνών  τόνισε ότι συμπαραστέκονται  στο άιτημα των αγροτών ενώ ο Γιάννης Αλιμήσης απο το Νομαρχιακό παράρτημα της ΑΔΕΔΥ τόνισε << Δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στους αγρότες που υποφέρουν απο τις αποφάσεις  της κυβέρνησης που εφαρμόζει τα μνημόνια . Η μόνη λύση είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας .>>
Ο πρόεδρος των συνταξιούχων  του ΟΑΕΕ Γιάννης Παπαδημητρίου  τόνισε πως  σήμερα περισσότερο απο κάθε άλλη φορά επιβάλλεται όλη η κοινωνία να ενώσει την φωνή της κάτω απο τον αγώνα των αγροτών και όλοι μαζί να βροντοφωνάξουν ότι δεν πάει άλλο . >>