Αντίδραση ή προετοιμασίες φιέστας; Η απάντηση στο ερώτημα αναμένεται σήμερα το βράδυ, λίγο μετά τις 21.30, όταν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα έχουν λύσει για δεύτερη φορά τις διαφορές τους στους τελικούς της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η σειρά μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ και κουβαλά ένα μεγάλο ερώτημα. Μπορεί ο Παναθηναϊκός;



Η εικόνα του πρώτου παιχνιδιού έδειξε πως υπάρχει διαφορά δυναμικής υπέρ του Ολυμπιακού, με τον Παναθηναϊκό των χιλίων προβλημάτων να στέκεται, πάντως, ανταγωνιστικά έναντι του αιωνίου αντιπάλου. Με πολύ μικρό rotation και πολλές απουσίες, καλείται σήμερα να κρατήσει εαυτόν ζωντανό στη σειρά, καθώς σε περίπτωση break, τα πράγματα θα γίνουν... σκούρα.

Στο "πράσινο" στρατόπεδο καλούνται να αντιδράσουν, όμως τα τελευταία νέα μόνο ευχάριστα δεν είναι. Ο Εστεμπάν Μπατίστα δεν είναι έτοιμος, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να στερείται των υπηρεσιών του Ουρουγουανού σέντερ και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Και μπορεί ο Μαυροκεφαλίδης να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, δε μπορεί όμως να βγάζει (μαζί με τον Φώτση) όλο το παιχνίδι.



Από την άλλη πλευρά, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε ακριβώς αντίθετη κατάσταση. Δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του αιωνίου αντιπάλου, έχουν το πλεονέκτημα και θέλουν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ για να κάνουν το μπρέικ που θα τους φέρει μια ανάσα από τον τίτλο, καθώς εκτός του βάθους, δείχνουν και σε καλύτερη, αγωνιστικά, κατάσταση.

Μόνη απώλεια για τον Ολυμπιακό θα είναι και πάλι ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19.30

ΠΗΓΗ : newsit.gr