Η ΕΕΑ δεν κατάφερε να βγάλει απόφαση για την καταγγελία του Ολυμπιακού εναντίον της ΑΕΚ, περί εμπλοκής του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ομάδα της Ένωσης και συμμετοχής του γιου του στο μετοχολόγιο του ΟΠΑΠ.


Η συνεδρίαση δεν έβγαλε απόφαση, με τις ψήφους να είναι 3-3 και το μέλος Ειρήνη Μαρούδα να ψηφίζει λευκό! Έτσι, την προσεχή εβδομάδα αναμένεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης να βρεθεί ενώπιον της επιτροπής, ώστε να δώσει εξηγήσεις και να μπορέσει να βγει, τελικά, απόφαση.

Ο Ολυμπιακός έχει καταγγείλει ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να βρίσκεται στο κουπόνι του στοιχήματος εξαιτίας του ρόλου που υποστηρίζει ότι έχει στην ΠΑΕ ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ ταυτόχρονα ο γιος του βρίσκεται στο μετοχολόγιο του ΟΠΑΠ.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ αναφέρει:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Α) Εξώδικη δήλωση – Διαμαρτυρία και Πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί παραβίασης του Κανονισμού Οργάνωσης Λειτουργίας και Διεξαγωγής των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε. (ΚΥΑ 37336/2008, ΦΕΚ Β΄1590) από την ΠΑΕ ΑΕΚ.
Β) Αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ περί έγκρισης συμμετοχής της στα έντυπα προγράμματος των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Αναβολή για την Τρίτη 28.07.15 ώρα 12:00, προκειμένου να κληθεί ο κ. Δ. Μελισσανίδης ενώπιον της Επιτροπής προς παροχή διευκρινήσεων»

ΠΗΓΗ  : newsit.gr