Η Ελλάδα είναι αήττητη στο Eurobasket έπειτα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές και έχει όλες τις πιθανότητες με το μέρος της να παραμείνει στο ματς κόντρα στη Γεωργία (7μ.μ., Newsit, ANT1, Otesport 4) , απέναντι στην μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες...




Η Γεωργία δεν έχει νίκη στο τουρνουά και ξεχωρίζει η παρουσία του ψηλού, Ζάζα Πατσούλια που ήταν συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς και του Τόρνικε Σενγκέλια, ο οποίος είναι ο καλύτερος τους παίκτης ως τώρα.

Η Ελλάδα και η Γεωργία είχαν αναμετρηθεί την τελευταία φορά στο Eurobasket της Λιθουανίας. Τότε η "γαλανόλευκη" επικράτησε με 73-60 και είχε πρώτο σκόρερ τον Βασιλειάδη (15 πόντοι). Ο Μπουρούσης είχε 13 κι ο Αντώνης Φώτσης 10 πόντους. Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι τελείωσε τον αγώνα με 10 πόντους και 14 ριμπάουντ και παίζει κι απόψε.

ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ

Στις 4μ.μ. (Otesport4) η Σλοβενία αντιμετωπίζει την Ολλανδία και ο αγώνας αυτός θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση των τεσσάρων πρώτων ομάδων στον όμιλο. Οι Σλοβένοι την Τετάρτη (9/9) παίζουν μαζί μας και δεν θέλουν να παίξουν με τα Σκόπια την … τελευταία τους ελπίδα. Οι Ολλανδοί αν νικήσουν θα βρεθούν κοντά στην πρόκριση τους.

Στις 10μ.μ. (Otesport6) η Κροατία αντιμετωπίζει τη FYROM.

ΠΗΓΗ : newsit.gr