Το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό συγκεντρώνει τα βλέμματα της 8ης αγωνιστικής της Superleague (19:30), μια αναμέτρηση που μπορεί να κρίνει πολλά, όσον αφορά τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και το κυνήγι του Ολυμπιακού



Η νίκη στο αποψινό ματς μοιάζει με μονόδρομο για τους δυο αντιπάλους. Ο Παναθηναϊκός πάει στην Τούμπα με σερί νικών -αλλά και με πολλές “φωνές” για τον ορισμό του διαιτητή Αρετόπουλου- θέλοντας τη νίκη που θα τον κρατήσει κοντά στον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, θέλει να επιστρέψει στα “τρίποντα” μετά την ισοπαλία με τον Ηρακλή, αλλά κι αυτή με την Κράσνονταρ για το Europa League.

Ο Ιγκόρ Τούντορ έχει αρκετά προβλήματα, αφού είδε τον Τσίμιροτ να μένει εκ νέου εκτός και τον Κάτσε να μπαίνει και εκείνος στη λίστα των τραυματιών μαζί με τους Κίτσιου, Κωνσταντινίδης και Μυστακίδη, Σαββίδη.

Στο “τριφύλλι”, ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει τον Σέρχιο Σάντσεθ που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι στο τέλος της χθεσινής προπόνησης. Έτσι μπήκε εσπευσμένα στην αποστολή ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, ενώ εκτός έμειναν οι Βέμερ και Εσιέν.

Το κυριακάτικο πρόγραμμα της Superleague:

Ατρόμητος-Ολυμπιακός (15:00, Novasports 2)
Πανθρακικός-Ξάνθη (17:15, Novasports 6)
Πανιώνιος-Βέροια (17:15, Novasports 2)
ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης (17:15, Novasports 4 )
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (19:30, Novasports 1)

ΠΗΓΗ : newsit.gr