Το πρωί της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου θα βρεθούν 310 προσκεκλημένοι!


Κανονικά πραγματοποιήθηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, παρόλο που η αναμέτρηση θα γίνει μπροστά σε 310 -προσκεκλημένα- άτομα.

Στη σύσκεψη έδωσε το "παρών" στελέχη της ΕΠΟ, ο αστυνομικός διευθυντής που τομέας ευθύνης του είναι το Ολυμπιακό Στάδιο, εκπρόσωπος του ΟΑΚΑ, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο Διευθυντής Ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Παναγόπουλος, η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αγγελική Αρκάδη, και ο Διευθυντής Ασφαλείας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ιωάννης Μπόμπος.

Όπως προέκυψε, τυπικά γηπεδούχοι θα είναι οι "ερυθρόλευκοι", πίσω από τον πάγκο τους θα τοποθετηθούν οι κάτοχοι των 30 προσκλήσεων που δικαιούνται, ενώ πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ θα βρεθούν οι 30 προσκεκλημένοι της. Ανάμεσα θα τοποθετηθούν οι 250 κάτοχοι προσκλήσεων που θα μοιράσει η ΕΠΟ.

Μικρό θέμα προέκυψε με τους συγγενείς των ποδοσφαιριστών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, κάτι που θα εξεταστεί από την ΕΠΟ.

Ακόμα, συμφωνήθηκε να παραμείνει ανοιχτό μόνο το μπουθ της τηλεοπτικής μετάδοσης, ενώ για τα μέτρα ασφαλείας που θα υπάρξουν γύρω από το γήπεδο γηπέδου θα σχεδιαστεί πλάνο η αστυνομία.

ΠΗΓΗ : newsit.gr