Το βιβλιοπωλείο Σοφιανός Pen and Paper για μία ακόμα χρονιά βρίσκεται κοντά σε εσάς και τα παιδιά σας εφοδιάζοντας σας με τα σχολικά είδη που κυκλοφορούν στην αγορά.

Ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία από βιβλία, τσάντες, κασετίνες, τετράδια και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί αποκλείεται να μην ικανοποιηθεί και ο πιο απαιτητικός πελάτης.

Στο βιβλιοπωλείο Σοφιανός θα βρείτε τα είδη που χρειάζεστε σε εντυπωσιακά σχέδια και μοντέρνες αποχρώσεις με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους τους ήρωες FROZEN-HELLO KITTY-PRINCESS-SOFIA-BARBIE-CARS-SPIDERMAN-STAR WARS-MINIONS...και για τους πιο μεγάλους φίλους μας εφηβικές σειρές POLO-PUMA-BLINK-JWORLD-PAUL FRANK-DECK 9... Επίσης και σακίδια σε πολλά σχέδια μόνο με 9,90!!!

Παράλληλα πόλο έλξης μαθητών και εκπαιδευτικών αποτελεί η πρόσφατη δημιουργία νέων τμημάτων που φιλοξενούν υλικά ζωγραφικής και χειροτεχνίας εφάμιλλο των σχολικών δραστηριοτήτων.Όλα τα σχολικά βοηθήματα και τα ξενόγλωσσα βιβλία που μπορεί να χρειαστεί ένας μαθητής στο ξεκίνημά του.

Ακόμη, αποκλειστικά στο καταστημά μας για τους νομούς Φθιώτιδας και Φωκίδας η νέα σειρά της i-bag σε υπέροχα σχέδια και απίστευτους χώρους…...με κάθε αγορά σας κερδίζετε ένα πρωτότυπο δώρο που σιγουρά θα σας είναι απαραίτητο και θα σας εντυπωσιάσει!!!!!