Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Το καλοκαίρι είναι εδώ, τα παιδιά θα μείνουν στο σπίτι 3 ολόκληρους μήνες και πριν αρχίσουν τα «δεν ξέρω τι να κάνω» , «βαριέμαι» ή «θέλω να δω τηλεόραση» να είστε έτοιμοι.

Διαβάστε παρακάτω την δήλωση του Δημάρχου Λαμιέων κ. Νίκου Σταυρογιάννη για την κοίμηση του Αρχιμανδρίτη π. Δαμασκηνού Ζαχαράκη.

Έχω την πεποίθηση ότι το μέλλον το κατακτούν οι κοινωνίες που το σχεδιάζουν, τόνισε ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας και ανέλυσε τους τομείς πολιτικής για την Φθιώτιδα μέχρι το 2030.

Με κατάλληλο σχέδιο και με την βοήθεια όλων η Φθιώτιδα μπορεί να προχωρήσει και να αναπτυχθεί .

Ο επικεφαλής της "Πορτοκαλί" - ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΗΣ Γ. Σαγιάς προσκάλεσε σε διάλογο τα στιβικά σωματεία της Λαμίας και του φορείς του αθλήματος.

Νομοθετική ρύθμιση για την πληρωμή των δεδουλευμένων στους συμβασιουχους των δήμων ζητά ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Αθανάσιος Μιχελής .

Ξεκινούν στον δήμο Λαμιέων οι διεργασίες για την φετεινή εμποροπανήγυρη η οποία θα διεξαχθεί κανονικά .

Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι της Παρασκευής (23/06), ωστόσο έχουμε καταλήξει σε τριάδα αγώνων από τα πρωταθλήματα της Ιρλανδίας, των ΗΠΑ και της Βραζιλίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε σχετικά με τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα.

Υποκατηγορίες

×
To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.