Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Όταν μιλάμε για φθινοπωρινή αλλά και χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα, ένα βασικά συστατικό είναι πάντα τα ζιβάγκο. Είτε είναι μπλούζα, είτε είναι φόρεμα, μας κρατάει ζεστές με τον καλύτερο τρόπο.

Είναι γνωστός για το best selling βιβλίο του "Aγάπη Τώρα" και την Ακαδημία Σχέσεων και τις συμμετοχές του σε συνέδρια με πετυχημένους ομιλητές σε όλο τον κόσμο.

Εάν ένας σεισμός πάνω από επτά βαθμούς προκαλέσει ένα τσουνάμι στο Αιγαίο, ο χρόνος αντίδρασης θα είναι μόνο δέκα έως δεκαπέντε λεπτά, εωσότου το κύμα χτυπήσει τις ακτές, προειδοποίησε ο νέος ακαδημαϊκός Κώστας Συνολάκης, καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, σε ομιλία του κατά την αποψινή συνεδρίαση στην Ακαδημία Αθηνών για την υποδοχή του ως του 45ου τακτικού μέλους της.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης σας προσκαλεί στα εγκαίνια της Έκθεσης «Σύγχρονη Ελληνική Ζωγραφική από τις μόνιμες συλλογές της Δημοτικής Πινακοθήκης Αλέκος Κοντόπουλος» που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 18:30.  

Τον σχεδιασμό του και τις προτάσεις του γνωστοποιεί ο συνδυασμός ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ με επικεφαλής τον Θανάση Κυρίτση.

To www.radiomemory.gr σας προτείνει 3 νόστιμες ιδέες για να βάλετε στο μπουφέ σας.

Αν δούμε στατιστικά την τύχη, θα διαπιστώσουμε ότι είναι ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο, ακόμη και αν ο κόσμος είναι όσο μεγάλος είναι.

Αύξηση των τροχαίων δυστυχημάτων σημειώθηκε τον Νοέμβριο του 2017 σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2016 όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΑΣ.
Και τα τροχαία αλλά και οι θανάσιμα τραυματίες είναι περισσότερα σε σχέση με πέρυσι στη Στερεά.

Υποκατηγορίες

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.