Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

xionoptoseis

Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με γενικά χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

Περισσότερα...

paidikoi h 645 450

Ξεκινούν από την 1η Ιουνίου 2020 οι εγγραφές στους ανακαινισμένους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαμιέων και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 25η Ιουνίου 2020.

Περισσότερα...

oikonomou

Να εξετασθεί η δυνατότητα μετατροπής ενός από τους επαγγελματικούς λογαριασμούς της κάθε επιχείρησης σε ειδικό ακατάσχετο τροφοδότη λογαριασμό έτσι ώστε να τροφοδοτεί βασικές της λειτουργίες ζητάει με ερώτηση του προς τους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου.

Περισσότερα...

elliniki astinomia

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίστηκε στις 01-06-2020 νέο καταφανώς ψευδεπίγραφο – απατηλό μήνυμα - ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Περισσότερα...

aimodosia

Το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας θα διαθέσει κινητά συνεργεία αιμοδοσίας του Τμήματος Αιμοδοσίας του ΓΝ Λαμίας για τον Ιούνιο, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις εθελοντικής αιμοδοσίας.

Περισσότερα...

klopes 2020

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στις 29-05-2020 σε περιοχές των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας.

Περισσότερα...

411613

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το χρονικό διάστημα από τις 01/06/2020 έως τις 30/06/2020.

Περισσότερα...

photo thanks

Η ολοκλήρωση του διαδικτυακού τηλεμαραθώνιου της Γραμματείας Οργανωτικού με σκοπό την ενίσχυση και την προβολή του έργου του Συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» γεμίζει με αισιοδοξία, αλλά κι αίσθημα ευθύνης όσους συμμετείχαν.

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.