Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

elliniki astinomia

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίστηκε στις 01-06-2020 νέο καταφανώς ψευδεπίγραφο – απατηλό μήνυμα - ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Περισσότερα...

photo thanks

Η ολοκλήρωση του διαδικτυακού τηλεμαραθώνιου της Γραμματείας Οργανωτικού με σκοπό την ενίσχυση και την προβολή του έργου του Συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» γεμίζει με αισιοδοξία, αλλά κι αίσθημα ευθύνης όσους συμμετείχαν.

Περισσότερα...

misuoineoi

Την ερχόμενη εβδομάδα και από την Δευτέρα 1η Ιουνίου έως και την Κυριακή 7 Ιουνίου θα υποβάλλονται συγκεντρωτικά στο σύστημα "Εργάνη" οι δηλώσεις των εργοδοτών που επαναλειτούργησαν εντός του Μαΐου ή θεωρούνται πληττόμενοι βάσει ΚΑΔ.

Περισσότερα...

 dimitikas

Έως τις 26 Ιουνίου θα διαρκέσει το διδακτικό έτος για τους μαθητές του νηπιαγωγείου και δημοτικού, οι οποίοι θα επιστρέψουν στα σχολεία τους την ερχόμενη Δευτέρα 1η Ιουνίου.

Περισσότερα...

tourismos greek

Εκτιμάται ότι ο εσωτερικός τουρισμός φέτος θα περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο διανυκτερεύσεις. Αναβάθμιση των προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ.

Περισσότερα...

f45e2da5d85a107484aa7d90482f4b5b M

Ανακούφιση για χιλιάδες εργαζόμενους και επιχειρήσεις η παράταση του μέτρου έκπτωσης ενοικίου εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού.

Περισσότερα...

staiko

Η πανδημία του κορονοϊού προκάλεσε, σε παγκόσμια κλίμακα, υγειονομικό, κοινωνικό και οικονομικό «σοκ».

Περισσότερα...

ktimatologio a

Τέλος βάζει το Κτηματολόγιο στη σιωπηρή παράταση που έχει δοθεί για τη συλλογή δηλώσεων.

Περισσότερα...

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.