Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ραγδαία αύξηση των περιστατικών με καρκίνο των σιελογόνων αδένων, αλλά και των τοπικών και μακρινών μεταστάσεων που προκαλούν,  παρατηρείται  τα τελευταία χρόνια.

Ένα γλυκό που το λατρεύουν όλοι και συμπληρώνει το τραπέζι μας τέλεια στις γιορτές.

Χριστουγεννιάτικες σαλάτες είναι η πρόταση μας σήμερα για το γιορτινό σας τραπέζι.

Μπήκε ο Δεκέμβριος και έρχονται οι γιορτές. Στολιστήκαν οι πόλεις με τα "καλά" τους και μαζί τα Χριστουγεννιάτικα πάρκα σε όλη την χώρα.

Είναι γνωστός για το best selling βιβλίο του "Aγάπη Τώρα" και την Ακαδημία Σχέσεων και τις συμμετοχές του σε συνέδρια με πετυχημένους ομιλητές σε όλο τον κόσμο.

Εάν ένας σεισμός πάνω από επτά βαθμούς προκαλέσει ένα τσουνάμι στο Αιγαίο, ο χρόνος αντίδρασης θα είναι μόνο δέκα έως δεκαπέντε λεπτά, εωσότου το κύμα χτυπήσει τις ακτές, προειδοποίησε ο νέος ακαδημαϊκός Κώστας Συνολάκης, καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, σε ομιλία του κατά την αποψινή συνεδρίαση στην Ακαδημία Αθηνών για την υποδοχή του ως του 45ου τακτικού μέλους της.

Αν δούμε στατιστικά την τύχη, θα διαπιστώσουμε ότι είναι ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο, ακόμη και αν ο κόσμος είναι όσο μεγάλος είναι.

Εδώ και χρόνια οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την ατμοσφαιρική ρύπανση που προκαλούν τα τζάκια ανοικτού τύπου και τις επιπτώσεις στην υγεία.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.