Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

ΛΟΓΙΣΤΗΣ : "Είμαι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές".

Δημοσιεύτηκε η ΠΟΛ.1078/2.6.2017, η οποία αποτελεί τροποποίηση της ΠΟΛ.1033/28.1.2016 απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών σχετικά με τον εντοπισμό ανασφάλιστων αυτοκινήτων οχημάτων και την επιδίωξη συμμόρφωσης των ιδιοκτητών αυτών μέσω της επίσπευσης της διαδικασίας επιβολής διοικητικών και ποινικών κυρώσεων.

Οδηγό με τις συνηθέστερες ερωτήσεις - απαντήσεις για τη συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), με στόχο τη διευκόλυνση των φορολογούμενων.

Ψηφίστηκε και ενεργοποιείται αρχές Αυγούστου ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων.

Στην «τσιμπίδα» του υπουργείου Οικονομικών θα μπαίνουν πλέον όσοι ιδιοκτήτες Ι.Χ. αυτοκινήτων δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας για το 2017, ή έχουν οχήματα ανασφάλιστα ή δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ, με τα πρόστιμα να είναι τσουχτερά.

Η αναδιάρθρωση δανεισμού είναι ένα σύνθετο χρηματοοικονομικό θέμα, με λεπτομέρειες καθοριστικές για τη βιωσιμότητα και τη φερεγγυότητα της επιχείρησης.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προθεσμίες για την υποβολή δηλώσεων εισοδήματος και πληρωμής δόσεων φόρου.

Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιούν εφοριακοί από την Αττική και τις Κυκλάδες.

×
To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.