Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Το 1ο Camp Ρομποτικής είναι πλέον γεγονός !!!

Για 4η Συνεχόμενη Χρονιά πραγματοποιείται το Summer Sports Activities Camp 2017 στο Κτήμα Κλέτσα στην Γραβιά Φωκίδας.

Δεύτερη Πανελλήνια Αστρονομική Κατασκήνωση κοντά στο Χάνι της Γραβιάς

Για 3η Συνεχόμενη Χρονιά πραγματοποιείται το Summer Sports Activities Camp 2016 στο Κτήμα Κλέτσα στην Γραβιά Φωκίδας. 

H Εταιρεία μας δραστηριοποιηείται στο χώρο του Marketing & της Διαφήμισης καθώς και των Γραφικών Τεχνών. Η έδρα της βρίσκεται στην Λαμία επί της οδού Καποδιστρίου 34 δίπλα ακριβώς απο το κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας " ESC ", με τον λέοντα στο έμβλημά του, σας υποδέχεται με το ίδιο αίσθημα σιγουριάς, ευθύνης και δύναμης για την σψστή εκμάθηση της υπέροχης και σημαντικής αυτής γλώσσας.

Η επιχείρηση  δραστηριοποιείται στο χώρο της μόνωσης και αποτελεί την πλέον ειδική για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες σχετικά με μονώσεις, μονωτικά υλικά, χρώματα, οικοδομικά υλικά, είδη θέρμανσης , τζάκια και σόμπες.

Το βιβλιοπωλείο «Σοφιανός» σας προσκαλεί να γνωρίσετε και να επιλέξετε επώνυμες τσάντες με τους αγαπημένους σας ήρωες, μέσα από τις νέες σειρές. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σχολικών ειδών, καθώς και μια πλούσια γκάμα εκπαιδευτικών και ξενόγλωσσων βιβλίων.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.