Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Το καλοκαίρι είναι εδώ, τα παιδιά θα μείνουν στο σπίτι 3 ολόκληρους μήνες και πριν αρχίσουν τα «δεν ξέρω τι να κάνω» , «βαριέμαι» ή «θέλω να δω τηλεόραση» να είστε έτοιμοι.

Το πρόγραμμα γυμναστικής είναι για γυναίκες και άνδρες που θέλουν τόνωση και να αδυνατήσουν.

Γενικές πληροφορίες σχετικά με το λάδι καρύδας ή Coconut Oil.

Τόσο η Wikipedia, όσο και η ελληνική της έκδοση, η Βικιπαίδεια έχουν προσφέρει τα τελευταία χρόνια πολύτιμη βοήθεια σε δημοσιογράφους, φοιτητές και μαθητές που κάνουν εργασία, παρέες που τσακώνονται για μια απάντηση στο Trivial Pursuit και ζευγάρια που ψάχνουν την ηλικία διασήμων.

Mια ανάρτηση με καυστικά σχόλια για τις γυναίκες που έχουν ατέλειες και βγαίνουν στις παραλίες με σέξι μαγιό έκανε πριν λίγες μέρες ο δικηγόρος της Θεσσαλονίκης Θάνος Καρατσιόλης.

Ένα ζευγάρι από τον Καναδά, η Στέφανι Σαρλάκης (28 ετών) και ο Νικόλαος Σαρλάκης (33 ετών), ζουν πλέον έναν εφιάλτη.

Ίσως μέχρι τώρα να πιστεύατε, ότι δεν έχετε βρει το σωστό timing για να ταξιδέψετε μέχρι την Ολλανδία, την Αυστρία ή τη Γερμανία, όμως σας λέμε, πως αυτό το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα φέτος το καλοκαίρι και μάλιστα χωρίς να πάρετε αεροπλάνο και χωρίς πολλά έξοδα.

Στην αυλή μιας καφετέριας κατέληξε ένα αυτοκίνητο το πρωί της Τρίτης στην Ξάνθη προκαλώντας αναστάτωση και υλικές ζημιές.

×
To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.