Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ο Ανάδρομος Ερμής συνεχίζει και φέρνει ζητήματα και πρόσωπα του παρελθόντος στη ζωή μας αλλά με την χθεσινή του συνεργασία με τον Ήλιο, μας δίνει επιπλέον την ευκαιρία να διορθώσουμε και τα παλιά μας λάθη, ειδικά αν ανήκουμε σε Ζώδιο της Φωτιάς ή της Γης του 3ου δεκαημέρου!

Δείτε τις αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Όταν μιλάμε για φθινοπωρινή αλλά και χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα, ένα βασικά συστατικό είναι πάντα τα ζιβάγκο. Είτε είναι μπλούζα, είτε είναι φόρεμα, μας κρατάει ζεστές με τον καλύτερο τρόπο.

To www.radiomemory.gr σας προτείνει 3 νόστιμες ιδέες για να βάλετε στο μπουφέ σας.

Είναι γνωστό πως στον κόσμο της showbiz η πλαστική επέμβαση είναι τόσο αυτονόητη που δεν αναφέρεται καν στις συζητήσεις. Από σαγόνια, φρύδια και αυτιά, ως μπούστο, μύτες και οπίσ8ια, όλα έχουν την τιμητική τους.

έντονα χρώματα έχουμε πει ότι σε κάνουν να βγαίνεις πιο όμορφη στις φωτογραφίες.

Το μεγάλο engagement στους Instagram λογαριασμούς @barbiestyle και @TommyHilfiger σχετικά με τη συνεργασία τους, οδήγησε στη δημιουργία μίας TommyXGigi κούκλας Barbie® η οποία γιορτάζει τον Αμερικανό σχεδιαστή και το διεθνές supermodel.

Ένα γλυκό που πρέπει να δοκιμάσετε.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.