Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Blood donation

Το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και ειδικότερα το Τμήμα Αιμοδοσίας, θα πραγματοποιήσει εθελοντικές αιμοδοσίες για τον Δεκέμβριο 2020.

Περισσότερα...

oikonomou vouli

Ερώτηση για τους αγρότες του Δήμου Δομοκού που ενώ έχουν πληγεί από τον Ιανό μένουν εκτός από την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4 κατέθεσε ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου προς τους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης.

Περισσότερα...

narkotika

Ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν στις 18 Νοεμβρίου 2020, μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι του Καταστήματος Κράτησης Δομοκού, σε αλλοδαπό κρατούμενο.

Περισσότερα...

7410

Από την 1η στιγμή που το ακραίο καιρικό φαινόμενο του Μεσογειακού Κυκλώνα «Ιανός» έπληξε περιοχές της χώρας μας, τέθηκε σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο σχέδιο από την Κυβέρνηση με εντολή του Πρωθυπουργού, υπό το συντονισμό του Υπουργείου Οικονομικών και, δη, της Γενικής Γραμματείας Οικονομικής Πολιτικής, βασισμένο στη στενότατη συνεργασία με όλα τα εμπλεκόμενα Υπουργεία, αλλά και τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού.

Περισσότερα...

47329b14136f57f3dc0ad53752e60302 XL

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στον Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραίσκο και στο Δημοτικό Συμβούλιο, για την ευγενική και εξόχως ανθρωπιστική προσφορά της δωρεάς 1 κλίνης Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, για το Νοσοκομείο, απολύτως απαραίτητη για την αντιμετώπιση της Πανδημίας του COVID-19.

Περισσότερα...

59 diathesi

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για την 59η απευθείας διάθεση, με επιλεγμένα άριστα ελληνικά προϊόντα.

Περισσότερα...

arkoumani

Ύστερα από την αναγγελία του θανάτου της  Μαρίας Αρκουμάνη, πρώην και επί σειράν ετών μέλους του Δ.Σ. του Λυκείου των Ελληνίδων Λαμίας,

Περισσότερα...

diarrhktes 708

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε κλοπή από οικία ημεδαπού, η οποία διαπράχθηκε τον Δεκέμβριο του 2016, σε ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

Περισσότερα...