Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

oikonomou vouli111

Με την ομιλία του βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Οικονόμου, ως εισηγητή της πλειοψηφίας, ξεκίνησε η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο της Κυβέρνησης με τίτλο «Επενδύω στην Ελλάδα».

silici a

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στις 22-10-2019, σε περιοχές των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

IMG 9817

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στον Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Kεντρικής Ελλάδας (ΣΚΕΤΚΕ), για την ευγενική και εξόχως πολιτισμική προσφορά της καλλιτεχνικής επιμέλειας και φιλοτέχνησης.

dorea organon

Πραγματοποιήθηκε για μία ακόμα φορά στο Νοσοκομείο Λαμίας δωρεά οργάνων προς μεταμόσχευση, ενός 67χρονου συμπολίτη μας, που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ και κατέστη δυστυχώς εγκεφαλικά νεκρός, μετά από Ισχαιμικό Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο.

FOTO 2

Η 20η Οκτωβρίου έχει θεσμοθετηθεί, με απόφαση της Πολιτείας, ως «Ημέρα της Αστυνομίας» και παράλληλα ως ημέρα που τιμάται ο Προστάτης του Σώματος Μεγαλομάρτυρας Άγιος Αρτέμιος.

WP 20191020 041
 
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή μαθητών από όλα τα σχολεία της Λαμίας και όχι μόνο, διεξήχθη η "5η γιορτή σκακιού" που συνδιοργάνωσε το ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας, με τον Δήμο Λαμιέων και την Σκακιστική Ακαδημία Λαμίας, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας.
 

spanos perifereiako

Επιπλέον ενίσχυση με 2,5 εκατ. ευρώ από το ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ'οίκον ΙΙ», ανακοίνωσε την Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019, στην  συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

1oikodomi

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε για 1η φορά με 14 επιχειρήσεις στην Έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΧΡΟ», η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 18 - 20 Οκτωβρίου 2019, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.