Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Το Φεστιβάλ Πολιτισμού «ΥΠΑΤΗ 2017» ολοκληρώνεται το Σάββατο 19/8/17, ώρα 21:00, στο Κακογιάννειο Αστεροσχολείο Υπάτης.

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδος  συνεργάζεται με το  Filoxeno.com, τον μεγαλύτερο ΕλληνικόΤαξιδιωτικό Οδηγό που  υποστηρίζεται από τα Ελληνικά Επιμελητήρια και που προβάλει περισσότερες από 23.000 τουριστικές  επιχειρήσεις  σε 9 γλώσσες και  προσφέρει Δωρεάν  καταχώρηση και Δωρεάν online κρατήσεις στα Καταλύματα και Ξενοδοχεία μέσω της εφαρμογής Bookoncloud.com αλλά και Δωρεάν πωλήσεις τοπικών προϊόντων για τις επιχειρήσεις λιανικής.Τα αδέσποτα στη Λαμία και ο φόβος των κατοίκων να κινηθούν ελεύθερα  στις γειτονιές αλλά και στο κέντρο της πόλης της Λαμίας επανέρχονται με βάναυσο τρόπο στη επιφάνεια .

 

Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 13 Αυγούστου οι ευλογημένες ιερές ακολουθίες των Παρακλήσεων στην Υπεραγία Θεοτόκο, κατά την διάρκεια των οποίων οι πιστοί καθημερινά κατέκλυζαν τους Ιερούς Ναούς προσκειμένου να ικετεύσουν την φιλέσπλαχνη Μητέρα Παναγία για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αλλά και για να δοξάσουν το άγιο όνομά της για όλες τις ευεργεσίες που παρέχει στο ανθρώπινο γένος.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη 34χρονος, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Με κάθε μέσο εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ οι εκδρομείς τους δεκαπενταύγουστου προκειμένου να βρεθουν στα χωριά τους ή να πραγματοποιήσουν τις θερινές τους διακοπές .

Συνεχίζονται πυρετωδώς οι εργασίες στο ΔΑΚ Λαμίας για την διαμόρφωση του γηπέδου βάσει των απαιτήσεων της Super League για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Θερμοπύλεια 2017: η δική μας γιορτή ιστορίας και πολιτισμού έρχεται το Σεπτέμβρη με πλούσιο και ενδιαφέρον πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις από 3/917 - 24/9/17.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.