Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ένα σημαντικό έργο αναβάθμισης του οδικού δικτύου της Νότιας Εύβοιας ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο Δήμο Καρύστου.


Μετράει τις πληγές της η Υπάτη η οποία  δέχτηκε και το μεγαλύτερο πλήγμα απο τους δυνατούς ανέμους  τις νυχτερινές ώρες .

Τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου συναντήσεων με τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας, ανέλυσε  ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας  μιλώντας στα Μέσα μαζικής επικοινωνίας .


Υλικές ζημιές , πτώσεις δέντρων και διακοπές ρεύματος προκάλεσαν οι δυνατοί άνεμοι οι οποίοι ξεκίνησαν τις νυχτερινές ώρες  στη Λαμία και στη Φθιώτιδα.

Το «Σήριαλ Νέος Αξονικός Τομογράφος» στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας συνεχίζεται.

Η ομοσπονδία  Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας συγκαλεί ανοιχτή σύσκεψη το Σάββατο 20 Γενάρη, στις 6:30 το απόγευμα, στο κοινοτικό κατάστημα Ανθήλης

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά (38) άτομα για διάφορα αδικήματα

Ενημερωτική και ψυχαγωγική εκδήλωση: «Η πρόληψη είναι πολιτισμός, Συνδέσου μαζί μας - Συνδέσου με τη ζωή»

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.