Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Με  απόφασή της η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας ανέθεσε στον Ομότιμο Καθηγητή Γιάννη Πανούση καθήκοντα Συντονιστή της προσπάθειας διεκδίκησης  πανεπιστημίου Στερεάς και τον έθεσε Επικεφαλής της Ομάδας Επιστημονικής Τεκμηρίωσης .


Ο Δήμος Λαμιεών , η Περιφέρεια Στερεάς και η ΕΛΠΑ θα συνδιοργανώσουν και  το φετινό Ραλλυ Ακρόπολις και ήδη οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει .

Τέλος εποχής στη ΝΟΔΕ Φθιώτιδας μετά από 5 χρόνια.

«Κάστρο Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας»: Ξεκινά η 41η απευθείας διάθεση προϊόντων

Στην Λαμία θα βρεθεί την Παρασκευή 20 Απριλίου ο βουλευτής Α ́ Αθηνών και Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.

Την Κυριακή 29 Απριλίου η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Λαμίας συμμετέχει ενεργά στο «Let's Do It Greece 2018» και καθαρίζει την περιοχή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Το www.radiomemory.gr σας προσφέρει 5 μονές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση "Ο Γυάλινος Κόσμος".

Συναυλία με την Iwona Glinka στο φλάουτο και την Ειρήνη Ντελέζου στο πιάνο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 και ώρα 20.30 στην Αίθουσα Συναυλιών «Αλέξανδρος Αινιάν» του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας (Αχιλλέως και Δυοβουνιώτη).

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.