Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Δεν φεύγει τελικά ο υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η μετακίνηση του κ. Σφακιανάκη ακυρώθηκε καθώς, όπως ανακοίνωσε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, "έγινε δεκτή η προσφυγή του υποστρατήγου Σφακιανάκη Εμμανουήλ και ακυρώθηκε η τοποθέτηση του στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α." και επομένως παραμένει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

 

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η μετάθεση του Μανώλη Σφακιανάκη ανακλήθηκε με εντολή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Η κίνηση του πρωθυπουργού αποτελεί άδειασμα του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Τόσκα, ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα είχε επιτεθεί στον κ. Σφακιανάκη χαρακτηρίζοντάς τον «δημοσιοσχεσίτη».

Στην θέση του πρoϊσταμένου του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α., τοποθετήθηκε ο ταξίαρχος Αχιλλέας Σκανδάλης, ο οποίος μέχρι σήμερα υπηρετούσε στην Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης, απο το Αρχηγείο ανακοινώθηκαν οι τοποθετήσεις όλων των ταξίαρχων και αναμένονται οι τοποθετήσεις των αστυνομικών διευθυντών.

ΠΗΓΗ ; news.gr

 

Περισσότερα...