Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ολοκλήρωσες τις υποχρεώσεις του στο Copa America και πλέον ο Ρόναλντ Βάργκας έρχεται για την ΑΕΚ – Πλησιάζει σε τερματοφύλακα η Ένωση, ενώ το.. μέτωπο με Νάτσο Σκόκο παραμένει “ανοικτό”


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, εντός της εβδομάδας αναμένεται να ταξιδέψει από τη Βενεζουέλα στην Ελλάδα ο Ρόναλντ Βάργκας, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τη διοίκηση της Ένωσης.

Από εκεί και πέρα, η Ένωση βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα, κοντά στην απόκτηση και του Χάβι Βάρας. Ο 32χρονος τερματοφύλακας αποχωρεί από τη Βαγιαδολίδ, φέρεται να έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τους ιθύνοντες των “κιτρινόμαυρων” και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα.

Την ίδια ώρα, ανοικτό παραμένει το θέμα του Νάτσο Σκόκο. Ο μάνατζερ του παίκτη ζήτησε από τη διοίκηση της Νιούελς Ολντ Μπόις, την παραχώρηση του πελάτη του με τη μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα. Η διοίκηση της αργεντίνικης ομάδας αξιώνει περίπου 300 χιλιάδες ευρώ, ως “ενοίκιο”

ΠΗΓΗ ; newsit.gr